Nimittäin tulemalla Nellin (ja Miinan) reviirille! Puuhkahäntä tuli muina miehinä MEIJÄN etupihalle keikistelemään, parkkeeras itsensä roskiksen viereen toviksi. että kuinka landella sitä oikeen elelläänkään. Koirat makaili autuaan tietämättöminä tunkeiljasta omalla paikallaan, jokseenkin hupaisaa, että vain yksinkertainen ovi erotti nämä  -saalistajan ja saalistettavan - toisistaan.

 

En uskalla pitää Nelliä kauheesti vapaana, on niin herkällä tällä hetkellä, että huh ja huh. Edellisillalla (su) lähdin iltalenkille ja kaverilla jäi p***ka kesken koska hän N-Ä-K-I ihan varmana jotakin, jonka perään oli singottava vaikka torttuhetki oli pahasti kesken. Onnekseni olin köyttänyt neidin fleksiin, niin se lähteminen jäi 5 m juoksuksi.

Tänään aamulla hikoilin rämeikössä, kun tutkapari N&M tarkastelivat jotain koloja... Pakkasta oli se miinus 12 ja mulla tuli hiki, kun koitin pysyy neitien perässä, etten kadota silmistäni... Ja tottahan hiki johtui myös pienestä paniikista JOS löytyy jotain, niin MITÄ MÄÄ SITTEN TAAS TEEN..

 

Simptoos.

Jos tuo oli lupaus, että Nellistä tehdään luolavalio, niin meikkis tarjoo sitten grilli-illat sille :)