Varmaankin kokolailla toimiva metsästyskoira. Ei meriittejä, ei vammoja. Tarjousten perusteella.

Arvaatte varmaan, kenestä on kyse. Yep. Nellistä. Neiti pääsi lauantaina tositoimiin - kiitos mehtämiähelle - minä en tiedä siitä asiasta sen tarkemmin, ainoastaan sen, että kuulemma toimii.

Tänään mentiin Kaarinaan äipän ja iskän luo, kun Toni uurastaa megapäiviä (eilen 18h ja tänään 16h..) jotta pääsen yhdelle kunnon lenkille päivässä. Päästin koirat takaluukusta - niinkuin aina -  ja mitä tekee tuo aikuinen nainen. No v***ttu lähtee metsästämään. Tällä kertaa meikäläisten laavun alle tuloksena ilmeisimmin siimahäntiä.. yöh. >siis myyntiin. viihtyi siellä sellanen ronski puol tuntia ennenkuin hakeutui pois. Naama likaisena jne.

 

Ja sitten mää oon löytäny tai mut on ehkä löytäny ihana nainen, josta koulitaan hieno agiliitäjä ;) Nyt menen tästä ilmoittautumaan kurssille ja sitten katsotaan mihin meijän rahkeet riittää, mutta toiveissa on saada siitä HAUKKUMATTOMASTA parsonista hieno menijä. Ai että, im in lööv. Niih.

Nelli kisaa ehkä helmikuussa ja sitten vasta huhtikuussa, ilman tavotteita. Ei jaksa, ei pysty, ei jaksa. Näin on parempi. Treenataan ja pidetään silloin tällöin hauskaa radalla, meistä ei ole sm-kisoihin ei nyt, eikä varmaan koskaan.

Miina hakee sertit toukoukuu-elokuu, valioituu ja sitten alkaa treenaa tokoa pilke silmäkulmassa. :) Näillä eväillä ja lupauksilla tähän vuoteen.

Ai niin, jos joku tuon ostaa, niin ehkä musta tulee rikas! :O