... ei oikeesti johdu muusta kuin saamattomuudestani. Viimeksi juttu jäi kesken, koska yhteys katkes ja tallennettu teksti jäi vaan "muistiin".

No, mutta tässä sitä nyt päivitellään meijän kuulumisia, jotka ovat aika latteat. Joo, no Nelli tsemppas hienosti pm-kisoissa ja saatiin sieltä kalasteltua pm-joukkuekulta. Meidän tulos oli 10 - kaks kieltoa. Muuten ihan kohtuullinen rata, ilman virheitä olisin voinut puhua jo hyvästä radasta. Yksiloradat hyllytettiin. Hyppäri olis ollu tehtävisä, mutta mää valitsin kahdesta ohjausvaihtoehdosta väärän ja siinä rata meni. Muuten koira kuunteli ja kulki hienosti. Agirata oli Laamasen käsialaa ja mun aivosoluille liikaa. Päästiin radan puoleen väliin, mutta sitten mulle tuli hetkellinen nukahdus ja Nelli oli jo mennyt. Loppurata meni hulvattomaksi ja jos ei oltais aikasemmin hyllytetty, niin loppusuoralla sitten viimeistään... Muita virallisia kisoja ei olekaan tässä päivitysten välissä ollut, seuraavat on itse asiassa ens viikonloppuna Tsaulla. Mä kyllä olin jo sitä mieltä, etten kisaa tsaun hallissa kun en tykkää siitä alustasta, mutta onneks ilmoittauduin, ne on aika pienet kisat ja lähellä ja onhan siellä oikeesti tosi hyvät olosuhteet (olin edellisviikonloppuna lohjalla...) Sitten ilm. vielä omiin joulukuun kisoihin kaikkiin kolmeen starttiin kun ovat agiratoja. Saas nähdä, nyt haetaan kyllä nollia, hyviä tai huonoja, mutta vois pitkästä aikaa tulla nolliakin.

Ollaan me yksissä epiksissä käyty - molempien kanssa. Miina näki vuoden tauon jälkeen esteet ja hurvitteli itselleen tuloksen 60vp + yliaikaa.. mutta mää palkkasin kontakteilta ja muutaman ylimääräisen esteen teki. Se on kyllä huvitus. Ja menee niin hiton lujaa, mutta motivointiongelman takia mää en sen kanssa agia treenaa. Ei mun pää kestä. Tosin olin eilen treenaa hallilla lähinnä Nellin haltuunottoa ja kontaktien oikeaoppista palkkaamista, mutta otin samaa rataa Miinan kanssa. Ja taas meinas mennä hermo. Kun se ei yhtään ole tässä päivässä mukana. Damit. Aika ajoin tekee hienosti, mutta sitten taas lähtee haahuilemaan ja iloitsemaan jotain ihan muuta kuin rataa. Kovin kyllä kuumenee kun annoin tahallaan sen katsoa, kun menin Nellin kanssa, mutta en sitte tiä, miksei oikeen toimi.. oiskohan joku johtajuusjuttu???

Nypin Miinan turkin pois kokonaan, eli me ei olla menossa enää tänä vuonna näytelmiin. Winter dog show sitten perinteisesti seuraavaks ja sen jälkeen jotain ulkonäytelmiä. Ja keväällä tarkastetaan piskien silmät ja sitte katotaan mitä muuta kevät tuo tullessaan... :)

Kettuluolia ja treeniä odotellaan... eiköhän ladyt pääse sinne vielä ennen joululomaa!