..siis Tonin. Koska (onneks) lomautukset peruttiin, niin se on huomenna paluu arkeen. Mää alan opettelee taas, miten hanskataan päivä poikien ja koirien kanssa täällä kotona. Ippellä alkaa kyllä kerhot muutaman viikon päästä niin tulee joku rytmi arkeen ja päätin, että aletaan herätä muutenkin jossain "rytmissä" ettei mee illat ihan mahdottomiksi. Lomalla on revenny niin, että saattaa kello helposti olla 23 kun Iiro menee nukkuu ja sit pitäis vielä mennä tekee iltalenksu koirien kans, eli tällanen rytmi ei ainakaan käy, varsinkaan kun Toni menee 06 töihin.

Rampu on kasvanu ihan älyttömästi, näyttää oikeesti jo "isolta" pojalta. Äkkii ne kasvaa, ei voi muuta sanoo.

Koirat on edelleen vaan kotikoirina, mun itse asiassa pitäis tehdä jonkin näkönen plääni syksylle ja keväälle, mitä mää noitten piskuleitten kanssa meinaan tehdä. Paraisten näyttelyyn osallistun Pimpun kanssa, pitää vaan suojella sen karvaa, kun se olis just nyt (se fuckin`elonäyttelyilmo, kun meni ohi..) pörfekt. No jos mää vähän nypin sieltä ja tuolta, niin kait se 6 viikkoo pysyy...

Nelli on vähän ottanu nokkiinsa kun mää en tee sen kanssa mitään. Ollaan jotain kotitreeniä tehty, mutta nekin oikeestaan on ollu sellasta ylläpitävää, eli ei mitään uusia juttuja. Sen kanssa on vähän sellanen tilanne, että en oikeen tiä, kokeilisko nyt "tosissaan" vai ottaisko harrastuksena vaan. Jos päädyn tosissaan tekemiseen, niin se sit taas vaatii iteltä aika lailla ja mä en tiä miten tää meijän palapeli kestää sen.. sit ketuttaa jos on oikeesti yrittäny panostaa, mut huomaa jossain vaiheessa, ettei tuu mitään. Ja toisaalta, jos mää en panosta, niin mulla ei oo motivaatioo tehdä mitään, eli menee kaikki tällaseen kotitreenailuun... hmm.. aika epäselvästi kirjotettu, mutta mutta mitään päätöksiä mää en vielä oo tehny. Voi olla, että meen koittaa seuramestiksiin, alkaa pikkuhiljaa olla vuos kun ollaan viimeks kisattu ;) et jos ei ihan niin pitkää väliä päästäis.

Mun mielestä koira on kyllä hyvässä kunnossa, Nelli siis. Miina on liian laiha, mutta en saa sitä lihoamaan, kai se on tää kesä vaan sellanen ja kun ei muutenkaan ole lihoavaa sorttia. En usko, että sitä mikään vaivaa ainakaan, taitaa olla sellanen syntymälaiha :) Miinalle kans on taas mietitty pentuja, mutta sit tulee se toinen puoli, et haluunko sellasta "rääkkiä" sille. Ehkä en.

...

Niin meijän loma on menny aika lailla ollessa. Rampu on niin pikkuinen ettei mihinkään pitemmälle olla viititty lähtee ja toisaalta Ippe siinä uhmaiässä, niin ei hermo kestä sen kotkotuksia... Vähän ollaan kotihommia tehty, mut ennenkaikkea ollaan oltu ihan yhdessä ja se on kyllä ollut kivaa. Rantailmoja ei kauheesti ollu, mutta uitukin (tai en minä) on ja nähty kavereita ja sellasta. Mietin, et jos voitettais lotossa, niin oliskohan meillä sittenkin tällasta rentoa.. autot menis kyllä vaihtoon. Hei, mulla on autokuume!! Ei oo ikinä ennen ollu. Ja nyt sitte. En sentään netissä selaa, mutta oon pikkasen tartuttanu sitä toniinkin. Se ei välttämättä oo hyvä, kun oon meinannu ens vuoden olla kotona ja kun ei tästä maailmataloudesta tiedä, niin ei viittis mitään riskejä ottaa, mutta "tahtoo uuden farkun"

Hei, tässä tätä, meille kuuluu siis tällasta. Mää taidan mennä naamaan, suihkuun ja nukkuun seuraavaks, huomenna alkaa UUSI ELÄMÄ ;)