.. painotkin pysyneet hallinnassa, vaikka mitään ihmeitä ei ollakaan tehty. Siis se kaks viikkoo on nyt sitten lähes mennyt. Eilen olin kampaajalla, ihana piristysruiske ja huomasin, että oikeesti muutaman tunnin yksinolo piristää todella kummasti :)

 

Nelli siis painoi punnituksessa 7450g, viikonlopun aikana vielä parturoidaan sille kesälook niin on mamma timmi. Tän viikon treeni on vielä tekemättä, mutta ajatuksena on päästä su-illalla treenailee. Käytiin Raision eläinlääkärillä, joka on mielestäni ihanan perusteellinen, vaikka oltiin vain rokotuksilla. Nelli sai kiitettävän arvosanan käytöksestä, vaikka yrittikin Miian syliin kiivetä. Ensimmänen rokote aiheutti pienen inahduksen, mutta toista ei sitten rekisteröinyt.

Miina painoi 7750g eli jälleen kerran todistettavasti Nelli on pienempi vaikka reuhkallaan näyttää Miinaa isommalta. Miina tärisi ja jännitti tosi kovin, mutta pysyi paikallaan ja hiljaa, hänellekin kiitettävä arvosana.

Aitaa ollaan maalailtu ja voipi olla, että tänään saadaan ensimmäinen pätkä kuntoon. 60 metriä sitä tulee yhteensä, että on siinä ihan tekemistä. Aidataan siis tuo takapiha vaan.

Kisaamisen siirrän elokuulle, mää treenaan itteni kuntoon ja sitten tehdään komia kambäkki ;) Jotenki näin pitkä tauko on tehnyt myös sen, ettei oo mitään hirveetä hinkuu kisoihin ja oon yrittäny analysoida sitä, miks, koska mä olen tosi kilpailuhenkinen ja häviäminen on todella syvältä.. Johtunee siitä, että olen aikoinani oppinut urheilemaan tavoitteellisesti ja nyt olen joutunut toteamaan, etten voi toistaiseksi kovin tavoitteellisesti kilpailla, koska en yhksinkertaisesti ehdi treenata niin paljon kuin tarve vaatisi, joka sitten johtaa siihen, ettei voi mitään ihmeellisiä tavotteita edes asettaa --> kiinnostus lopahtaa. Onneks koira nauttii myös treenaamisesta, niin en koe huonoa omaatuntoa, vaikkei joka viikonloppu kisoihin ehditäkään.

Fauna sen sijaan on ehtinyt ja sai osallistumisoikeuden agi sm-iin ja karsintoihinkin. HIENOA FAUNA JA JARI!! Kai niissä Miinan geeneissä kuitenkin jotain hyvääkin on, onhan Fauna myös mva!

Ei mars, kun Pekka Pouta kerran lupas kunnon helleviikonlopun niin taidan tästä lähtee nyppimään voikukkia ja polttamaan selkäni, jos vaikka siinä sivussa nää kanakoivet sais jotain väriä.. (mitä kyllä epäilen vahvasti)

palataan ja nimi löytynee maanantain turun sanomista ;)