Enkä tiedä mistä johtuu.. KIITOS KAIKILLE ONNITTELUISTA, KORTEISTA JA MUISTA MUISTAMISISTA! Eli kaikille epätietoisuuden vallassa eläneille, meidän uusin tulokas näki päivänvalon 9.4.2009 klo 17.09. Painoa sintillä oli 3070g ja pituutta kaikkineen 48 cm. Pipo 35 cm. Pieni sintti siis. Toki hieman tuli etukäteen (11 pv) mutta täysaikaisen rajoissa kuitenkin.

VAROITUS SEURAAVASSA SYNNYTYKSESTÄ..

Se oli melkoisen vauhdikas, kun oikeesti alkoi tapahtua. Parissa tunnissa oli jätkä maailmassa ja tällä kertaa aivan luomuna. Ilokaasu oli mun ainut lohtu ja sitäkös mä ehdin vollata salissa, etten ehdi mitään puudutteita saamaan. Täytyy ihmetellä niitä kaikkia miljoonia afrikan naisia, jotka tekevät tuon saman AINA ilman minkäänlaista kivulievitystä. En mä kyllä voi suositella, vaikka ei kyllä mitään sellaista kauhua jäänytkään, mutta sattui se niin prrrrrrrrrrrrrrkeleesti. Toni jännäs kuulemma eniten synnytyksessä sitä, miten paljon mä huudan, kun tuli kaikki kirosanat maan ja taivaan väliltä karjuttua, haukuttua kätilöt, melkein jäi homma keskenkin.. Mutta ehjänä selvittiin ja nyt kaks viikkoa tapahtuneesta olo on jo "normaali" mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

 

Sintti on melkoisen rauhallinen tapaus, syö ja nukkuu tosi paljon. Vielä meillä ei ole "arki" alkanut kun Toni menee vasta tiistaina töihin. Sitten näen, miten mä oikeesti selviin tän lauman kanssa.

Vapun jälkeen olis tarkoitus palata pikku hiljaa hallille, jotain pientä tekemään (eli varmaan kepit ja kontaktit) vielä ei saa liikaa rehkiä, saatikka juoksennella, mutta kesäkuun alussa pitäis siihenkin olla jo lupa, että jos kaikki on ok, niin luulen että kisataan jo juhannksena!  Agirotu jää tänä vuonna väliin, kun meillä on samaisena viikonloppuna häät, jossa Toni on bm ja muutenkin ovat läheisiä ystäviä, niin ei kehtoo olla menemättä.. hitosti harmittaa, kun agirotu ainakin viime vuoden kokemuksella oli mitä hauskin ja rennoin happening.

Sintti kastetaan 31.5. ja siihen mennessä pitäis päästä yhteisymmärrykseen nimestä. Näillä näkymin hänelle kyllä jäänee jo sairaalassa annettu "tekonimi", joka löytyy myös yhdeltä ATT parsonilta :) On Iirollakin kaima koira- ja sikamaailmassa. BC Iiro ja tämän päivän lehdessä Iiro siitoskarju.

 

1240663289_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Sintti siinä ikää n. 1 vrk.