Tai valmiina ja valmiina, mutta mä ainakin odotan tosi paljon jo kunnn lämpimiä päiviä ja sitä voivottelua "voi, voi ku on kuuma, ei jaksa edes lenkille lähteä" ja koirien uittamista ja veneilyä ja kaikkea. Ainoo, mikä ei oo todellakaan valmis, on meijän piha. Mä en tajuu, miksei kukaan hyväsydäminen ihminen vois vaan tulla ja soittaa ovikello "plim-plom" ja sanoo, että "hei, mä tulin laittaa teijän pihalle kesäkukat ja istutukset ja ajattelin hoitaa teijän pihan sitten koko kesän. veloituksetta tietenkin!" Perjantaina olen sopinut itseni kanssa, että haen ne pelargoniat ja muut ja isken ruukkuihin. Mulla on tossa etupihalla vähän vaiheessa sellainen havu-area, ja siihen pitäis kans laittaa jotain lisäyksiä, kun viime syksyn pallotuijat otti ja kuoli. kele.

Oltiin haukkusten kanssa verestämässä Litsan lenkkipolkuja ja nappasin ekat kuvat puhelimellani. Voitte varmaan uskoo, että kesti hetken, että ensinnäkään löysin koko kameratoiminnon, saatikka sitten sain sen kuvaamaan kohteita, jotka luonnollisesti olivat nuo meidän kaksikko. Ne tietty sai jonkun ihme hulluuskohtauksen just kun ajattelin napsasta kuvat, mutta sain kuin sainkin sitten molemmista jotkut otokset. Ja sain ne vielä koneellekin, jotta tältä ne nyt näyttää....1595081.jpg1595083.jpgeli ei mitään art deco otoksia, mutta saavutus, jotta ne on nyt täällä ja mä otin ne p-u-h-e-l-i-m-e-l-l-a!

Iloisia uutisia viikonlopulta: Miinan tyttö Fauna sai ekan sertinsä ollen Maalahden näyttelyssä pn2 Onnittelut Fauna! Ja Team Nipael meni ja voitti Turku Tour-finaalin, hyvä äijät!!! Elina ja Nelli kisas kolme starttia lauantaina, tällä kertaa ilman tuloksia, mutta kuulemma ihan kelpo radan pätkiä. Nelli oli ollu hoidossa oikeen mallikkaasti ja sai luvan tulla/mennä uudestaankin.

Me treenattiin maanantaina vähän kepeille lähetystä eri kulmista. Yllätyksekseni Nelli haki kentältä kepit myös niin, että voimakkaasti käskytin sitä! Siis itse seisoin kentän laidalla. Se oli ihan vaan testi, että tietääkö esteen ja piru vieköön, löysi vielä oikeen välinkin! Tein myös eteenpäin lähetyksiä ja vähän jaakotusta, mutta lähinnä vaan keppitreeniä. Huomenna taidan aamusta käydä kentällä vielä keppitreeniä tekemässä. Seuraavat kisat meillä onkin sitten näillä näkymin juhannuksena Tuorlassa.