Kiitokset onnitteluista, siellä oli ehditty jo kommentoida tuonne Nellin saavutusta :) Kyllä tämä mamma on iloinen, hymy on oikeesti huulilla kun se on niiiiiiiiin kauan ollu niiiiiiiiin lähellä. Maija sen sitten meni ja teki ja hienosti tekikin. Voitollahan sitä kuuluu luokkanousut tehdä, eikö?!

Loma oli ja meni. Tosi kivasti. Laitan huomenna muutamia huvittavia kuvia sieltä palyalta. Olis toki voinut jäädä muutamaksi päiväksi vielä... mutta katellaan sitten ensi talvena.

Koirat oli pärjänny hoitopaikoissaan hyvin. Tai eivät ainakaan saaneet porttikieltoja ;) Ja kotiin kun tulivat, niin hiukan ärräsivät toisilleen, mutta jo hetken kuluttua juoksivat sulassa sovussa pihalla. Kait niilläkin oli ollu toisiaan ikuva?!

Miinan tyttö -Fauna- oli kisaamassa viikonloppuna. Ekat kisat ja eka nolla plakkariin, ei huono. Onnittelut teille, hienoa, me ollaan kovin ylpeitä teistä!

Nellin kanssa olin tänään treeneissä. Liekö viikon punaviiniputki hieman verottanut alussa, mutta kun saatiin juonesta kiinni niin sitten rullasi jo hienosti. Hyvin pemppuli malttoi tehdä kontaktit, vaikken nyt tahallani palkannutkaan niistä. Kokeilun vuoksi tein ihan kisatreeniä. Taitaa olla niin, että meidän debyytti kolmosissa on pääsiäisenä tai sen jälkeen, kattottaan nyt. Mikään kiire ei oo kisaamaan, kun tavoitteet on asetettu vuoteen 2009. Jeeps, mutta huomenna on treenivapaapäivä ja keskiviikkona treenaillaan Miinan kanssa.
Hyvää hiihtolomaviikkoa sellaista viettäville muille mukavata työviikkoa!