Hitto se on kumma juttu, että nää sunnuntait menee AINA ookaillessa. Eilen ajattelin, että joo huomenna siivoon AINAKIN Iiron vaatekaapista kaikki pienet lumput pois, imuiroin loppukämpän ja pesen vessat. Lisäksi ulkoilen koirien kanssa kunnolla ja pesen vielä siinä sivussa pyykkiä. Toki menen aikaisin nukkumaan, kun on koko viikko luvassa early morningeja. No joopa-joo. En tehnyt mitään näistä, tai ulkoiltiin kyllä, mutta mun piti J:lle soittaa ja pyytää lenkkiseuraks vaan en saanu aikaseks *sorry*. Tällä hetkellä kone pyörii vimmatusti, että saan edes jotain huomiselle päällepantavaa. Mähän olen sellainen, että kaapissa kyllä on vaikka yhdelle Afrikan valtion orvoille lapsille kuteita, mutta käytän aina yksiä ja samoja. Kun ne on niin hyvät päällä (eli varmaan ainoot oikean kokoiset vaatteet) ja sitten kun kuulun tähän verskakansaan, niin en noita farkkuja niin tykkää pitää. Taitaa tarvita tarkistaa lookki, kun tuo uus työtehtävä silloin tällöin vaatii "edustamista"...

Käytiin sentään siskolla kääntymässä, asustelee veljen luona alkivuokralaisena. Siis hänellä kyllä on ihan oma kämppä siinä, mutta se veljen vanha rintamamiestalo on sellainen "paritalo"tyyppinen ratkaisu, niin sisko muutti tyhjillään olleeseen osaan nyt rempan jälkeen. On se kyllä sellanen kommuuni. Onneks ovat ihan hyvissä väleissä ainakin toistaiseksi.. Kivan näköinen asunto, pieni, mutta oikein kodikas ja siskolla on silmää sisustaa. Oikeesti.

Niin, urheiluautomme meni vaihtoon. Tai tällä hetkellä pihalla on kolme autoa, mutta urheiluautosta ollaan luopumassa kun ostaja löytyy. Tonin äidille ostettiin uusi auto eilen (hakivat Helsingistä) ja me ostettiin se mummin vanha golf. Sillä mäkin voin jopa kuvitella ajavani toisin kuin urheiluautolla. Toni on kyllä päättänyt elää uudestaan teinivuodet ja on asentamassa siihen jotain törkeitä poppivehkeitä sun muita härveleitä. On ihan innoissaan autoprojektista. Miehet.

Joo ja hei, pikku mainos tänne: Kiinnostaisko ketään lähteä teatterimatkalle Tampereelle 8.3.2008. Käykää tsekkaa traileri  Mä olen matkaa järjestävässä tahossa mukana ja lisäinfoa laitan jos kiinnostusta on. Me lähdetään molemmat. Matkan hinta on n.50-60€/hlö sis. matkat lipun ja ruokailun. Lippuja on rajoitetusti. TÄSTÄHÄN TULI TODELLINEN MAINOS!!

Joo, tässä tää sunnuntai hienosti menee, pian on oikeesti mentävä nukkuu.. Mietin just et uskallanko mennä Nellin kanssa treeneihin huomenna ton rapsuttelun takia....