Moikun koikun. Piti jo viime viikonlopulla kirjoitella ne kisakuulumiset, mutta kun harmittaa edelleen niin p****keleesti, niin kerron niistä vasta ny
t. Eli, tuomarina Marja ??? mulle ihan tuntematon. Oli laatinut aikas kimurantit kakkosen radat esim. vuoriseen verrattuna. plussana oli, että kerrankin minit lähti viimeisenä radalle ja vähän ehti nähdä, mitä maksit ja medit tekivät. Tosin porukkaa oli ilmoittaunutut tosi vähän, niin minit ja medit tutustui samaan aikaan rataan, ja kun ehdin hakee nellin autosta, niin pitikin jo mennä radalle
Eka rata sujui viime metreille asti virheettömästi, mutta sitten luotin liikaa koiraan ja siihen, että osaa vinokeppikulman, niin hyllytettiin toiseksi viimeiseltä esteeltä.
Toiseen rataan en saanut kunnon latausta, siinä kun oli meille niin vaikea alku, että oksat pois. Nelli huomas mun epäröinnin ja alko komentaa ja touhuta omiaan. No rata päättyi kolmeen kieltoon eli hyl myös tuloksena ja kauhee loppurata, eikä kontakteista tietoakaan.
Kuluneella viikolla ei olla treenattu yhtään, vaan oikeesti lomailtu. Huomenna alkaa seuran treenit ja mä vaihdan ryhmää, jee! (kai) nyt pitää asettaa kunnon tavoitteet ja alkaa töihin, jotta tavotteisiin päästään. Päätin, että ilmottudun Jaakon tai Janitan kurssille syksyllä ja ens kesänä me ollaan SM-kisoissa piste.

Miina oli Turun näyttelyssä pn2 ja saalisti kolmannen vara-sertin. Parin viikon päästä on terrierinäyttely jossain ja sen jälkeen pidetään näyttelytauko ens vuoteen ja etsitään Miinan kanssa joku kiva harrastus itsellemme. Se on joko jälki tai toko. Luulen, että toko enemmän kun sitä pääsee tekemään säännöllisesti. Parin viikon päästä nypin sen turkin pois ja alan myös miettii tekiskö sillä pennut vai no.

Oma viikonloppu oli Iiroton ja koiraton. (ensimmäistä kertaa sitten Ippen syntymän ollaan tonin kanssa kahetaan kaks yötä putkeen) Oltiin räyskälässä road racing sm-kisoissa. Oli kuuma, mutta onneks siellä on hienot järvet vieressä, missä vois käydä vilvoittelemassa. Eilen juhlittiin hiukan ja tiimissä, mihin Toni kuuluu on yks entinen kilpatanssija. No se pyöritti meitä naisia illalla baarissa miten huvitti, mäkin tanssin elämäni ekaa kertaa salsaa!!!! ja oli kivaa :) sanoinkin jannelle, että pitää varmaan alkaa treenata lajia, se oli oikeesti hauskaa kun oli mies joks osas kunnolla viedä.
Tänään sitten satoi kuin olis saavista kaadettu. Iltapäiväks kyllä loppu, mutta kisa ajettiin "wet racena". Kiva viikonloppu kaiken kaikkiaan, siellä varikolla on niin letkee tunnelma ja mukavia ihmisiä. Nyt väsyttää kyllä jo sen verran, että taidan käydä suihkussa ja mennä nukkuu.