Taas alkoi viikkoni sinkkuna. Tai ei sinkkuna, olenhan avioliitossa. Viikkoni yksinhuoltajana. Iiro on oppinut nousemaan seisomaan ja nyt jo laskeutumaan korkeuksista, ilman että kaatuu suin päin päälleen. Hienoa Iiro. Äiti saa olla hetken rauhassa. ;) Tai no rauhassa ja rauhassa. Tänään jätkän pätkä ahkeroi yhtenä koirista paistettua luuta. Antoi Nellin ystävällisesti välillä jyrsiä luuta, sitten taas söi itse. Taisi Miinakin saada osansa siitä luusta.

Sitten tuo samainen alle metrinen ui koirien vesiastiassa. Päätin, että kun me ei kerran asuta Saharassa, niin koirat saavat tulla toimeen ilman vettä. Paitsi kahdeksan jälkeen illalla ja ennen aamukahdeksaa. Taas yksi huononnus niiden elämään :( Mä en kyllä ole nähnyt kuin muutaman kerran, että ne oikeesti juovat siitä kupista. Silti uskollisesti vaihdan veden aamuin illoin, mikä määrä hukkaan heitettyä vettä!!!!

Tänään oli treenit. Harjoittelin kepeille menoa. Nelli on kyllä taitava. Ärsyttää vaan kun se haukkuu niin paljon, itse asiassa koko ajan kun tehdään jotain yksittäisesteitä. Luulen, että kepit on suht hallussa kunhan mä vaan muistan ohjata. Enkä kiirehtiä. Lauantaina on tän vuoden kisa-avaus. Jännittää jopa nyt vähän, kun miettii kisoja. Täytyy vaan keskittyy kunnolla ja luottaa koiraan, niin sitte se menee hyvin.

Niin tänään aamulenkillä. Nellillä oli suuren suuri luottokortti. Oli melkeen koko lenkin v-a-p-a-a-n-a. Ja Miina käveli kauniisti remmissä. Hienosti meni kaikin puolin. Saatan jopa jatkossa harrastaa enemmänkin. Sain jopa muutaman ihailevan katseen ohiajaneista autoista, kun näytti siltä, että molemmat koirat on vapaana kun Miinan rammikin oli löysällä. Ja vielä lastenrattaat.

Mä oon taas haksahtanu huuto nettiin. huusin iirolle vauva legoja. ja lisää vauva legoja ja vielä vauva legoja. siis viidelläkympillä jotain legoja. mä olen sairas. Niin ja postarit päälle. Ymmärtäisin jos oisin rikas, mut en oo edes sitä! Ostomaniasairas. Onkohan tollasta tautia? Kun ei edes kaduta.

Pitänee painua pehkuihin, huomenna olis muutama tyhmä velvollisuus hoidettavana, kuten asiointi kelassa jne. Yöh.

Adios, ja vamos a la playa (ainoo esp. kielinen lause jonka osaan ja tiedän et tarkottaa mennään rannalle eli ei sovi tähän mutta tulipahan mieleen)