Pitkänmatkalaiset ovat laskeutuneet turvallisesti koti-Suomeen. Jee, taarkoittaa sitä, että lastenvahdit ovat täällä taas :) Ja heti lauantaina on tarvetta, kun mennään istumaan sisarusporukalla siippoineen iltaa. Eipä olla liiemmin harrastettu. Ilta alkaa sisäminigolfilla, mitäköhän siitäkin tulee... Mä ainakin olen niin kilpailuviettinen, että vaikka sanon ottavani leikillä, yritän silti voittaa.

Koirista: Miina on ollut ERITTÄIN tuhma tänään. Se otti ja meni pöydälle syömään Iiron ruokajämiä. Kyllä meinas eikä vaan meinannu vaan meni hermo. Koira lensi pienessä kaaressa kodinhoitohuoneeseen. Paha vaan, kun on niin kovakalloinen dogi, ettei pahemmin valittanut, eikä näin ollen edes ottanut nokkiinsa niin sanotusti. Eli hukkaan meni sekin raivo.
Nelli on oppinut kosketusalustan -jee. Nyt pitäis siirtää se sitten kontaktiesteille. Vaatii jo enemmän pitkäjänteisyyttä. Mutta hiljaa hyvää tulee, kai?
Ja Ähtärin ryhmikseen on ilmoitettu kokonaista 21 parsonia!! aika paljon mun mielestä. No Miinan turkki on mitä parhain, joten en ole ollenkaan huolissani, kyllä me pärjätään ;)

Mutta, palaillaan