Mää olin eilen jo kirjoitellut pitkät pätkät _hiiltyneenä_ mutta nyt on pahin kiukku laantunut, niin en viitsi saastuttaa tätä kirjoitusta enempää. Meille kuuluu oikeestaan hyvää. Mulla on viimeinen viikko lomaa menossa ja ens viikolla sitten töihin. Kaks kuukautta on tarkoitus ahertaa, sitten alkaa vuosiloma ja sen perään hoitovapaa tämän vuoden loppuun. Menen kyllä hyvillä mielin, tulee vähän vaihtelua tähän ikuiseen maanantaihin. 

Ippe on saanut muutaman uuden kaverin kerhojen kautta, joita ollaan nähty muutenkin. Se on kiva, pojalla kun on virtaa nykyisellään vaikka muille jakaa. Pitkästyy vähän yksinään, vaikk aika hienosti nuo kaksi jo leikkii keskenäänkin. 

Rampu ei vielä kävele. Menohalut olis kovat, mutta vielä ei oo löytyny se tasapaino, eikä balanssi. Lähellä on, mutta kuitenkin kaukana. 

Sitten koiriin. Nelli on käynyt luolailemassa ja kerran pääsi taas sinne kuuluisan ladon allekin livahtamaan, vaikka mää olen koittanu pitää sen aika tiukkaan kiinni siellä päin (ja muutenkin, kun tuppaa nuo tuoksut ottaa niin voimakkaan otteen neidistä, ettei siinä sitten enää makkara ole mitään) Noh, silloin siellä ei ollut mitään, niin N tuli pois alle viidessä minuutissa. 

Aksan tiimoilta ollaan tällaisessa tyhjiövaiheessa. Mää en oikeen osaa päättää enkä oikeen tiedäkään, mitä mää sen kanssa teen. Kisoihin en oo ilmoittanut, päätin, että huhtikuussa vasta aletaan kisata. Treeneissä olen käynyt, jos pakkasta on ollu alta kymmenen.

Miinan suunnitelmat kevääksi alkaa sen sijaan näyttää aika selvältä :D pll-testiä on tuossa reilu viikon päästä, sitten ihan perus silmätarkastus, näyttelyä ja sen semmoista. Mielenkiintoinen kevät Miinan kannalta. 

Miina pääsi myös herrasseurassa mukavalle lenkille tuossa männä viikolla. Pimpu niin kovin yritti saada miestä leikkii, mutta ei se oikeen lämmennyt. Lenkki oli, poislukien herran pieni takakireys, ihanan rentouttava ja kiva. näitä lissää! KIITOS JÄRJESTÄJILLE ;)

Neiti koirasen kanssa ollaan aksattu kerran viikossa. Se jaksaa hienosti lähes koko koulutusajan keskittyä. Uskallan pitää sitä jo vapaana ja tehdä omatoimisesti pieniä harjotteita. Sanoisin, että neiti on ryhmänsä priimus. On tehnyt kyllä ihan hyvää aloittaa aivan alkeista, ja samalla tehdä mieleenpalauttamista, minkätakia mitäkin tehdään ja miten koira asioita ketjuttaa. 

meille tulee uus nettiliittymä tällä viikolla. Sitte voin tännekin laittaa kuvia, nyt en viitti edes yrittää kun tää ei yksinkertaisesti pelitä.