Hellurei!

Mekin ollaan päästy uudelle vuosikymmenelle!! Nykyisin meillä vaan on tosi hidas ja epäluotettava nettiyhteys, niin päivittäminen on melkein aina tuskallista. (tosin tää on eka kerta, kun avaan taas tätä blogia, mutta..) Nelli päätti sitten 2010 luvulla jälleen lähteä metsästämään - tällä kertaa melkoisen vaarallisille vesille. Luola nimittäin löytyi vain 10-20 m päästä 110-tiestä!! Noh, onneksi, kun hätä on suuri, niin apukin oli lähellä ja ihanat ihmiset Paraisilta ja ystäväni valvoivat koloa silmä kovana, milloin neiti päättää ulostautua, ettei sitten joudu auton alle. Luolassaoloajaksi mittasin tällä kertaa 75 minuuttia. Ihan hyvässä kunnossa ystävä oli, mitä nyt hiukan haiseva ja mutainen... Ja tarkemmin tarkasteltuna muutama naarmu on poskessa.. katu-uskottavuutta.

Miina on palannut lomalta - se kyllä piristi mustakorvaa silmin nähden. Oli jopa alkanut leikkiä taas! Kivaa! Ja leikkii edelleen kotosalla! Miina, joka on viimeksi leikkinyt ehkä pari vuotta sitten. siis muuten kuin leikittämällä.

Minä olen kesälomalla ja sen jälkeen vielä talvilomalla ja sitten paluu töihin.. 22.2. pitäis aloittaa ja rupeama kestää tällä erää vappuun, jolloin alkaa taas kesäloma ja siitä sitten hoitovapaa vuoden 2010 loppuun. Tosin voi olla, että hoitovapaa lyhenee jos jotain mielenkiintoista tulee vastaan.

Kuvia olis kiva laittaa tänne, mutta kun tää kone on tällä hetkellä niin hidas, että niitten lataaminen kestää varmaan kolme tuntia, niin en nyt sitte laitakaan.. että ihan tekstillä mennään, Toistaiseksi.

-Annuli