viime viikolla. Just kun olin saanu päähäni A:n alastulo-ongelman, niin Nellipä päätti olla tosi taitava, ja teki yhtä kertaa lukuunottamatta täydelliset pysäytyskontaktit. Radalla se oli niin kuumana, että mua vähän jänskätti, miten A pelittää, mutta ei siinä ollu mitään ongelmaa. Otin vielä yksittäisenä esteenä kaameilla häiriöillä ja pienen radan pätkän kanssa ja hienosti neiti teki kontaktin niinkuin ollaan se treenattu.

Treeniradalla mää kosautin ekan kerran jo neloselle, kun en osaa ajoittaa valsseja. Siis perusasia ja on totaalisen katastrofaalinen. Mun valssi lähti "vaan pari metrii" väärään paikkaan ja liike ohjas koiran tietenkin väärän päähän putkea. Kun mua vähän opastettiin, niin sain valssin kohdalleen ja sitten rataa viimeiseen, eli keppiesteeseen sujui ihan mallikkaasti. Keinu on hidas, mutta Nelli tekee sen niin huolella, etten viitti ratatreenissä korjailla. kepit oli vaikeet, ihan melkeen A:n kanssa samasta kohtaa lähtö ja kepit A:han nähden muutaman kymmenen asteen kulmassa. Ohjaaja väkisin koiran takana ja ennen keppejä oleva hyppy 45asteen kulmassa kepeille. Ja pitkä väli varmaan se 7 metriä. En saanu sujuvaksi treenin puitteissa, mutta kaameella haltuunotolla ja käskytyksellä Nelli kyllä meni kepeille. --> treenattavaa... Oli kyllä kivaa ja kynsivammainen pelitti aivan törkeen hyvin.

Kisoihin en oo ilmottaunut, ehtiihän niihin karkeloihin sitten kun motivaatiota taasen on. Tällä hetkellä tuntuu siltä, ettei kisaaminen ehkä sittenkään ole meitä varten, mut katotaan nyt.

Miina on edelleen jääkaudella. Se saa ihan minimaalisesti huomiota ja korvat on kyllä kasvaneet jonkun sentin. Eikä ole karannut. Mutta mää en kestä jos joudun ikuisesti käyttäytymään koiraa kohtaan näin, en kykene. Olen jo luonnostellut kirjettä tuleville uusille omistajille, jos joudun siitä luopumaan. en tiiä, mutta hitaasti toivottavasti hyvää tulee. Paraisten näyttelyyn olen ilmoittautunut Miinan kanssa, saa kattoo, miten se kehässä käyttäytyy, nöyristeleekö liikaa vai miten.. Jännä kuulla Hansin mielipide koirasta. Meille veikkaan maksimissaan eh:ää kun Miinalta puuttuu toisesta silmästä pigmenttiä, on aika laiha ja sitä myöden vielä pitkähkön näköinen sekä pää että muu ruumis. Noh katotaan kui meijän käy, on siihen vielä kuukauden päivät aikaa. Tänään nypin kaiken irtokarvan pois ja klanisin naaman, niin sille ei tartte oikeestaan tehdä enää mitään ennen näyttelyä. Ehkä häntä siistiä.

Ei maars, mää jaksa enempää. toiseen kertaan mors.