Taas on menny luokattoman pitkä aika viime päivityksestä.. Satunnaiskävijöille tiedoksi: olemme hengissä.

Ja sitten niihin kuulumisiin.. Meille kuuluu hyvää - ja huonoa.

Juhannus vietettiin oo las Pargas aika mielenkiintoisessa ilmassa. Saldona viikonlopusta meitsille nuha ja Nellille oikean etutassun loukkaaminen. Käytiin ihan lääkärilläkin näyttämässä sitä, sen verran mamma ontui, mutta onneksemme varpaita ei ollut katkennut. Kipulääkekuuri määrättiin ja parin viikon totaaliloma --> remmilenkkiä. Mä kyllä unohdin sen jo viime viikonloppuna kun oltiin veneilemässä ja päästin koiruuden menemään vapaana. Kyl se vieläkin vähän aristelee palpottaessa sitä tassua (heh. veljeltä tarttunut "ammattisana"), mut ei kyllä onnu enää.

Miina taasen poltti kuononsa auringossa. Se on hölmö. Makaa pahimman helteen aikana keskellä pihaa varjojen saavuttamattomissa. Noo, vähän oli vaisu kun kuono oli pipi, mutta kyllä siitä jo löytyy sitä omanlaista pölvästiä taasen. Miinan kanssa ollaan treenattu noutoa. siis ollaan aivan alkeissa sen kanssa, eli saa palkan, kun ottaa lelun suuhun. Saakeli kun heti alkaa pitää leikkinä ja nappaa lelun ja vie kauemmas.. menee hermo.

Sitten kilpakumppaneille tiedoksi: Me emme osallistu elonäyttelyyn, kun vastoin kaikkia nykypäivän sääntöjä, ilmo olis pitäny hoitaa vanhanaikasesti ja koska mä olin viimeisenä mahdollisena päivänä ilmoittamassa Miinaa sinne, niin näin se sitten jäi väliin. tana.

Minä etsiskelen treenimotivaatiota. Haluis treenata jokseenkin tavoitteellisesti, mutta aika ei tahdo siihen hommaan riittää. Jotenkin kauheen turhauttavaa ajatella, että sitte josksus viiden vuoden päästä voi taas täysipainoisesti treenata, mutta koira on joku muu kuin Nelli. En meinaan usko, että se n. 13-vuotiaana on enää ihan tämän päivän iskussa, vaikka voihan se yllättää.. Kovin mietin kolmannen koiran ottoa. En tiedä olenko enää ollenkaan rotu-uskollinenkaan, siis tämän ajankohta on joskus parin vuoden päästä. Nyt kyllä jos surfailen eri kasvattajien sivuilla, siis muun rotuisten.

Pikku-ukkelikin on jo lähes 3kk ja antaa ihanasti äipän nukkuu koko yöt. Sellasen rytmin on itelleen kehittänyt, että 23 nukkuu ja 08 ylös. eiks kuullosta aika luksukselta?!?

Surullinen uutinen tuli siskolta, kun sen pari päivää vajaa vuoden ikäinen kisu jäi auton alle ja kuoli. Luigi on muuttanut meijän Iiron elämän kissojen osalta kokonaan. Se oli niin seurallinen ja hauska, että Iiro tykkäs siitä jopa enemmän kuin meijän koirista.. voi Luigia..

Käytiin korkeasaaressakin tuossa ennen juhannusta. Huh, että leijona on I-S-O.

Viikonloppuna on edessä häät ja sitten alkaa Tonilla loma. Mitään ihmeitä lomasuunnitelmia ei tänä vuonna ole, puuhamaahan ja tall shipseihin. Haaveessa myös toteuttaa jokin kahdenkeskinen päiväretki, mutta katotaan onnistuuko se.

Viime yö oli tosi levoton, kun jotenki oli tosi kuuma, nyt täällä meillä on hiljaista kuin huopatossutehtaalla, taidan mennä vetää päikkärit!