ei ole kuulunut päivityksiä ei. syy on seuraava: ahdistaa. siis oikeesti, mulle on tullut kaikkia ihme vaivoja oikeestaan heti kun ä-loma alkoi. istuminen on työlästä, seisoakaan ei jaksa, kävely se vasta tuskaa onkin saatikka nukkuminen, jos nukuttais. toisten kuulumisia käyn jonkin verran lueskelemassa, mutta ei tää koneellaolo vaan oikeen kiinnosta, kun on sitä kuuluisaa istumista.

koirat on saanu kärsiä myös, vaikka kai se jotain aktivointia niille on että ollaan päivät kotona. lenkit on sellasia säälittäviä remmilenkkejä, silloin tällöin olen koittanut tehdä pitempää, mutta se kostautuu illalla ja seuraavaksi päiväksi. aktivointia on lähinnä namien piilottelu, kongit, ja temppuilu. miina ei niin näytä "kärsivän", mutta nelli selkeesti kaipais jotain actionia. no, neljä viikkoo aika tarkkaan ja sen jälkeen alkaa pikku hiljaa kunnon kohentaminen.

 

on tää kyllä ärsyttävää olla näin ahdistunut. siis mulla jää välillä sukat laittamatta kun en kertakaikikkisesti saa niitä jalkaan. villikset vaan ja saappaat ja lenkille. osittain varmaan tästä syystä on myös tullu mieletön flunssa. paperia kuluu enemmän kuin metsäyhtiöillä on aikaa tuottaa.

toi nukkumisjuttukin on sellanen, että missään asennossa ei oo hyvä ja koko ajan on pissahätä. nukun ehkä n. 3-4 tuntia yössä ja sitte pitäs aamulla seiskan jälkeen jaksaa nousta ja olla iiron kanssa. ja jotta tää kaikki kuullostais vielä ihanammalta niin kerrottakoon, että meijän herralla on aika mahdoton uhma menossa.

tässä nyt pähkinänkuoressa, miksen ahkerammin päivittele kuulumisia, meille kun ei kuulu mitään. v

-vali-vali-vali