Siis Nelli on oikeesti laihtunut! Ja sen huomaa jopa tämä pallon mallinen toinen omistaja!! Ja ne, jotka lauantaina ovat ATT:n hallilla näkevät Nellin uudistuneen ilmeen. Ainainen nälkä sillä kyllä on, ja on melko hermoja raastavaa kun se piippailee jääkaapilla k-o-k-o ajan . Tai ei ihan koko aikaa, iltaisin kuudesta sinne, että saa ruuan ja iltalenkin jälkeen taas ennen nukkumaanmenoa.

Nelli on alkuviikosta treenannu. Mulla on jo useita kannattatusjäseniä Nellin äänihuulten leikkaamiseen rekrytty. Se ei kauheesti vaadi, hetken Nellin kanssa agiliitoa, johan alkaa lompsa aueta Cool

Miina eli kotoisammin Pimppa-Liisa on sitten nauttinut jakamatonta huomioita kotona. On se kyllä ihme parson. Ilman mitään koulutusta se on oppinut olemaan hiljaa kun ovikello soi (tosin silloin se haukkuu, kun Nelli on kotona ja haukkuu) ei vedä remmissä ja vapaana ollessaan jolkottelee muutaman metrin säteellä. Siis outo tapaus. Naksuttelin Miiinan kanssa vähän seuraamista ja sivulletuloa ja sen semmoista. Mä luulen, että mä kyllä hylkään kuitenkin liidon sen kanssa ja keväämmällä alan tehdä jälkeä ja ehkä tottista. Se niin tykkää tokoilusta.

Pientä jännitystä oli viikko takaperin kun oltiin jäällä kävelemässä. Miina ja Nelli löysivät jonkun pilkkijän kalanperkeet ja niissä oli pakko kieriskellä, no joo. Ystävän nuorempi rhode luuli ilmeisesti hetkellisesti, että Miina on jotain syötävää ja saalistettavaa kun sillä lailla liikkui jäällä. Ja nanosekunnissa se 35 kg hauveli oli Miinan kaulurissa kiinni. Pimeellä en tajunnut tutkia koiraa, vaan vasta kotona huomasin, että kaulassa ja niskassa oli tosi syvät purujäljet. Huh. Onni onnettomuudessa, ne ei oo tulehtunut, eikä muutenkaan kipeet, mutta yhteensä viis reikää tuli. Onneks mä oon tosi neuvokas kotilääkäri :)

Mulla on alkanu tulee jonkin verran supistuksia, ei mitään pahoja, mutta selkeesti esim. pitkät lenkit aiheuttaaa niitä. Viime lauantainen jäälenkki oli ehkä aavistuksen pitkä näille viikoille. Ajallisesti pari tuntia kilometreissä jotain 7.. no muutama viikko on töitä ja itse asiassa tän viikon jälkeen olen ajatellut, että jos jatkuu tällaisena otan ja haen saikkua ja elbaan kotona. Iiro kun pitää ottaa hoidosta pois viimeistään kun mä jään oikeesti äippälomalle siis maaliskuun 13 pvä. Aloitan loman kyllä 6 pvä tai ehkä jopa 2.3. jos saan kaikki ylityötunnit pitää ennen ä-lomaa. Niitä kun on viikon verran taas kertnyt kun meillä on velloo joku flunssa-aalto töissä.

Uusi kovalevy siis toimii, mutta vanhaa ei oo vielä viety minnekään, että en sitten tiedä saadaanko esim. niitä valokuvia pelastettua. Jos joku tietää hyvän paikan minne tuollainen kovalevy kannattaa viedä, niin olisin tiedosta kiitollinen.