Kai sitä nyt pari kertaa vuodessa pitää näyttelykehissäkin pyörähtää, ettei tuo mustavalkoisuus ihan katoa.. Vaikka muutamaa musta-valkoparsonia lukuunottamatta aika harva loppujen lopuksi päirjää, oikeesti. ei se mitään, nyt ei tarvii herätä kukon laulun aikaan, vaikka kehä alkais 8.00 kun kerran Turussa näytellään. On nuo hinnat vaan suolaisia, 40,60 maksoi Miinan ilmo. 1,60 kehtasivat veloittaa jotain käsittelykuluja netti-ilmosta!! Eka kerta kun maksan netti-ilmosta!! Mutta kun olin päättänyt, että näyttelyyn mennään niin sittenhän sinne mennään. Maksoi mitä maksoi. Ja vaan köyhä miettii hintoja...
Nyt alkoikin sitten se armoton miettiminen, nyppikö tuo koira vai ei. Turkki ei ihan vielä ole "kypsää" eli koko koiraa en joka tapauksessa saa nypittyä, häntä ja jalat irtois jo. Mietin vaan, että nyt tai ei ollenkaan, kun näyttelyyn on se kuus viikkoa aikaa. Tod. näk. jää nyppimättä ja sitten edellisenä iltana paniikissa "siistin" koiraa joka puolelta sormin ja saksin. (kokemuksen syvällä rintaäänellä..)

Ennen showta on joulu ja uusi vuosi ja loppianenkin ja vaikka ja mitä. Treenit loppuu tällä viikolla, harmi. Tai en mä kyllä tiedä pystyisinkö treenaa enää kahden viikon päästä, musta tuntuu että tuo toukka on majoittunut niin alas, että hyvä ettei kallo näy haarojen välistä!

Tässä on nyt muutamien koirien kohtaloita seuranneena mietityttänyt omien koirien terveys... Nellin silmiähän ei esim. ole ikinä tutkittu ja Miinankin tutkimuksista tulee keväällä jo kolme vuotta. Lisäksi tulee sitten tuo fysiikka ylipäänsä. Minähän pidän koiriani perusterveinä, mutta kun ei oo tutkittu, niin ei voi tietää, onko niillä oikeesti kaikki ok. Nelli saattais jonkun fyssarin mukaan olla aivan käyttökelvoton, hieronnassa se on kyllä ollut, eikä ainakaan purrut hierojaa :) tai muutenkaan pyrkinyt tilanteesta pois. Myönnän, että sillä on lihakset välillä juntturassa, mutta toisaalta niin on mullakin. Mutta että jotain rakenteellista, god only knows. Keväällä tulee taas rokotusten aika ja nyt aikuisten oikeesti ajattelin josko kuvauttais sen ja tutkituttais silmät. Niissä tosin voi olla jo jotain vanhuudenkin tuomaa, vaikkei koira vielä mikä ikäloppu olekaan.
Miinaa on tutkittu edes vähän ja se taitaa oikeesti olla sellainen perusterve. Mitä nyt toinen lapa on hieman toista ylempänä ja takajalkojen liikkuvuus ei oo ihan maksimaalista... mutta ei sillä mitään rakenteellista vikaa ole. (ammattilaisen kommentti) Silmät varmaan tutkitaan keväällä... ja jos ne toiset pennut joskus tulee, niin sitten tehdään vähän tarkempi tutkimus.

Oho, tulikin monta riviä tekstiä, vaikka piti vaan tulla kertoo näyttelyilmosta!

Palataan loppuviikosta (varmaan) kun on saatu treenit treenailtua.

Ippekin alkaa toipua, täytyy toivoo, ettei naamaan jää kauheesti arpia, vaikka sillä vois lunastaa vähän katu-uskottavuutta, mutta äiti haluu säilyttää kiiltokuvapojan. Mieluummin. Kiitos