Kaikki oli ollut tosi kilttejä! Lahjoja tuli ovista ja ikkunoista ja mikä ilhduttavinta, tänä vuonna ei kuitenkaan tullut niitä "turhia" paketteja, eli suomeksi romua. Iiron lahjat oli toi kivoja kaikki.Ja vaikka hän sai valtavan kasan lahjoja, niin pieni mies jaksoi avata ja katsoa jokaisen saamansa paketin sisällön. Paras lahja taisi olla blac&decker työkalupöytä ja iso parkkitalo!
Meikkis sai mitä toivoi, ihanan koko untuvatyynyn, muutaman kirjan, talvikengät, yöpuvun ja marikmekkolakanat. Lisäksi tuli korua ja vaatetta ja taulua ja vaikka ja mitä. Kaikki tosi kivoja kyllä!

Nellin laihiksesta. Viikko alkaa olla takana ja tänään ajattelin punnita neidin, josko jotain merkittävää olis tapahtunut.. Mielestäni olen pysynyt erittäinkin tiukkana. Muutaman -mutta vain muutaman- siivun on saanut kinkkua ja joululahjaksi molemmat saivat herkkuluut, mutta muuten on menty tiukalla linjalla. Katsotaan, mitä vaaka sanoo kun tästä on aamulenkki tehty.

Pitemmittä puheitta, rauhallista joulunaikaa kaikille, ja kiitos monista hienoista sähköisistä joulukorteista! Minä saamattomana en ole joulutervehdyksiä pahemmin lähetellyt, mutta mielessä olette kaikki!
-Annuli