En tiedä mikä on mennyt, kun ei oikeen löydä itsestään virtaa päivitellä tänne juttuja. Mitään mullistavaa ei koirarintamalla ole tapahtunut. Nellin kanssa ollaan edelleen Jaakon hoteissa, mutta varsin harvakseltaan ollaan kisattu ja tullaan kisamaan... Täytyy löytää se kisafiilis ja sitten pian alkaa jo tuo yks rajoittaa kisailua. Eli JOS joku tuntee, että pitäis päästä kisaamaan, niin Nellin saa koko ens kevääksi lainaan. Meikäläinen aloittaa kisatauon vatsan seudun kasvaessa. Viimeks jo nähtiin, ettei siitä juoksemista mitään tule....

Piirinmestiksissä käytiin ja agirata oli oikeestaan ihan kelpo, harmi, että Nelli hyppäs renkaan sivusta, enkä mä sellaista ehtinyt, enk edes yrittänyt korjata. Eli tuloksena hyl. Ja sitten hyppärin olis voinut jätttää kokonaan välistä, ne ei muutenkaan oo meijän juttu, ei nyt varsinkaan. Mun ajatukset oli jossain ihan muualla ja tuloksena nelosesteeltä hyl ja täyttä showta koko loppurata. Sitten joukkueradalla tehtiin joltain kasiesteeltä vitonen ja toiseks viimeiseltä esteeltä vielä hyl, että ei siinä sitten sen kummempaa. Agiradoilta kyllä muuten jäi ihan hyvä maku, toisin kuin hyppäriltä.
Seuraavaksi kisataan marraskuun puolessa välissä omissa kisoissa ja sitten alkaa tauko ainakin toukokuulle. Eli nyt vaan halukasta ilmoittautumaan allekirjoittaneelle... Mitään paineita ei Nellin kanssa tarvii ottaa, pääasia olis, että se sais pidettyä jotain kisafiilistä ja kontaktit takaraivossa.

Miinan kanssa edetään hitaasti eikä niin varmasti. Se on niin päivästä kiinni, miten se mua kuuntelee. Edelliskerralla kuunteli tosi hienosti, viimeks taas ei. Mutta sen kanssa mä en agilitya ota kuin aktivointina, katsotaan josko sille koskaan tulee hankittua kisakirjaakaan.

Mari tietty lupas aloittaa kisaamisen Miinan kanssa, niin ehkä sitten tarvii sen kilpailukirjankin.... :))

Miinan pentu -FAUNA- oli viikonloppuna kunnostautunut näyttelyssä ja napannut toisen sertinsä. Nyt Miinan pennuissa kahdella on kaks sertiä eli viittä vaille valioita!  Onnittelut vielä tätäkin kautta.

Päivityksiä en lupaa, mutta parhaani yritän - se riittäköön.