Kyllä. Arki alkoi meilläkin tällä viikolla. Eli ei olla lottovoittajia, edelleenkään. Selässä vaan visa-lasku, joka odottaa maksajaa :))

Ja koska arki alkoi meillä, niin se alkoi myös koirilla. Maanantaina treenasin molempien koiruleitten kanssa, Miinan kanssa aloitettiin itse asiassa jo viime viikolla. Siis ensin hehkutusta Miinasta. SE OSAA!! SE EI TEHNYT OMIAAN JA KUUNTELI MUA! JA SE ON NOPEE, TUNTUU NOPEAMMALTA KUIN NELLI. Oli tosi kiva treenata Miinan kanssa, kun ei tarvinnu hikoilla sitä sen kentällä pysymistä tai muita syöksyjä. 12 esteen rata meni ekalla puhtaasti vaikka se sisälsi puomin ja kepit!! Mä olen oikeesti siitä treenistä NIIIIIN iloinen!!

Ai niin. Viime viikonloppuna oltiin niissä juhlissa ja koirat oli tahoillaan hoidossa - Miina Pyryn ja Usvan vieraana, ja Nelli Kamin luona. Käykää katsomassa se viideon pätkä *lol*.... Miina oli ollut vähän ahtaalla, Usva kun on melkoinen pakkaus. Mitään riitaa siellä ei ollut tullut, mutta Miina oli lähinnä tuijottanut nurkkia ja yrittänyt olla huomaamaton... raukka.

Nyt maanantain treenit oli Nellin ekat sitten agirodun, että tässä tuli tällainen "kevyt" 7 viikon loma. Mä olin aivan satavarma, että menee korvat kiinni tuhatta ja sataa kentällä joka paikkaan, eikä kuuntele yhtään. Tästä oli viitteitä kun hain sen autosta radalle... Haukkui K-O-K-O ajan, MUTTA pysyi lähdössä ja yllätti mut täysin tehdessä hienosti hommia. En joutunt karjumaan kertaakaan, enkä muutenkaan ohajuksellisesti tehnyt sitä meille tyypillistä veitsen terää.. vaan siistiä ja puhdasta rataa. Oli tosi kivaa ja mulle jäi hieno fiilis. Ei se tauko ollutkaan huonosta....
Miina ei ollut ihan niin hyvä kuin edeltävällä kerralla. Se mm. pissas keskelle kenttää... mutta teki kyllä ihan ookoosti rataa ja meni jopa pussin, mitää ei olla tehty viime syksyn jälkeen. Mulle tuli itelle tosi hyvä fiilis, saa kattoo josko sitä kuitenkin ilmottautuis sinne omiin kisoihin...

Mulla alkoi töissä ihan katastrofaalisesti. Siellä odotti sellanen ydinpommi, että huh-huh, mutta tässä ollaan, elävänä. Vielä. Palaveri ens viikolla....

Miinan kauneuskisa on sunnuntaina. "vain" 35 parsonia sielläkin ja mä en tiedä yhtään tuttua... no yksikseni lähden sinne, että katotaan kui meijän käy. Miinalla on vähän ylikasvanut turkki, mutta muuten se on mun mielestä kivassa kunnossa vaikkei mitään ihmeitä ollakaan tehty (ei ainakaan ole lihava..)

Ippe oli pari päivää kipeenä, varmaan jotain hoitoonpaluustressiä silläkin... huomenna menee taas hoitoon.

meillä kuuluu ihan hyvää :) päivittelen sitten viikonloppuna jos on jotain, mitä päivittää... (eli max. se vara-serti, mut tod. näk. EH)