Pikku päivityskatkos, kun on laiskottanut.. Aloitetaan agiliidolla: Vielä ollaan treenailtu Nellin kanssa, eli juoksua EI ole näkynyt. Kai se sitten agirotuperjantaina alkaa.. Meillä on tehotreeni menossa käännösten kanssa, niistä kun tulee toistaiseksi pari metriä liian pitkiä! Kontakteja ylläpidän ja olen Jaakon ohjeiden mukaan monipuolistanut niitten treenaamista. Käväistiin ATT:n epiksissä ja otin siinä ennen starttia puomin ja A:n pariin kertaan. Huiput. Radalla oli tokaesteenä rengas ja mä vähän jänskätin sitä, koska edellisissä treeneissä Nelli tuli siitä sivusta joka toinen kerta.Riemastuin, kun se onnistui, kontaktit nyt pidin varmana nakkina. JOo ei. A:lla alastulokontakti kyllä tehtiin, mutta sitä pysähtymistä ei todellakaan näkynyt. että ottaa päähän, kun tuo pieni valkoinen vedättää ihan sata nolla. Olin just "kehunu" jaanalle, kuinka meidän kontaktit on ihan hyvät ja sitten Nelli otti ja päätti tehdä niistä aivan hirveet. Jäi aivan paskan maku. En tiedä, mua vähän nyppii toi piski muutenkin on taas karkaillu ja jahdannu naapureitten kissoja viimeksi tänään hain sen yhden naapurin talon alta!! Pitää kai laittaa myyntiin -Nelli. Eilen meni treenit ok. Rata oli helppo, oikeestaan meidän kohdalla treenattiin vaan sitä kääntymistä. Se ei suju ja siinä on ihan älyttömästi tekemistä. Tietää ainakin mitä tehdään treenitauon aikana.
Miinakin treenas ja voi jeesus se on pölöpää. Myyn ehkä senkin. Hermo menee kun aina pitää mennä kontaktille palkkaa odottelemaan. Muutenkin sen "agility" on jotain sellaista, että yks este, kuono maahan, häntä heiluu, "saanko palkkaa", kuono maahan jne... En tiedä mitä mahtaa tulla siellä agirodussa!
Tänään ja eilen oon ollu Iiron kanssa kotona, kun su-ma yöllä nousi 40 asteinen kuume. Eilen poika oli aivan veto pois, mutta tänään on pitäny jarrutella menoa. Onneksi on satanut, on ollu joku perusteltu syy, miksei me mennä pyöräilemään!
Ja juhannus tulla jolkottaa, meillä ei ole mitään suunnitelmaa, ollaan varmaan kotona vaan.
Loppuun vielä onnittelut seurakavereille ja erityisesti Anne-Marille ja Hepulle hienosta SM-sijoituksesta. Ja tietty onnittelut LAW maksijoukkueelle kullasta! Seurasin tuloksia on line, harmi kun ei ollut web kameraa, että olis nähnyt ratoja!!