Sopii lostavasti tähän meijän blogiin, on tää sellainen helmi :)) No juu, testasin tänään eilen löydetyn ulkoilupolun oikeen kellon kanssa. Ja tunnin lenkkihän siitä tulee kun starttaa tästä meijän pihalta ja kävelee reippaasti. Ilma on oikeen hyvä, mun pitäis kyllä olla pesemässä meijän vessat eikä kirjoittelemassa tänne, mutta selailin tuossa muutamia blogeja ja päätin vaihtaa ulkoasun, ei nyt kesäisemmäksi vaan pois pinkuista.

Hitto sentään, pieni mielen kalvaminen on tullut. Vähän epäilyttää, josko tuolla meijän miehen alulla on jotain koira-allergiaan viittaavaa. Toisaalta oireita ei ole muuta kuin yöllinen silloin tällöin yskiminen, mutta kuitenkin. Pelkkä ajatuskin noista karvapalleroista luopumisesta on kyllä murskaava. Yhden tällaisen luopumisen erittäin läheltä seuranneena, voin kuvitella, että se on ehkä maailman raskain asia.

Mutta iloisempiin vielä ennen töihin lähtöä. TurPa miettii agirodun pukeutumista. Mitäs meillä täällä Turun suunnalla sitten oikeen onkaan jotain helppoa ja tunnistettavaa. Vielä mieluusti pienellä muutoksella jokaiselle joukkueelle sopivaa. Linnat ja piispat voi heti rajata pois, jokilaivatkin on aika vaikee toteuttaa... hmm tää ei oo ihan helppo juttu ollenkaan. mietitään.