Ja sen kunniaks kirjoitetaan oikeen vihreellä!

Ihanat ilmat on ollu ja mulla on ollu pitkät vapaat, tosin huomenna joutuu mennä töihin, samoin viikonlopuksi, kun meijän yks luottohlö otti ja läks uuteen työpaikkaan. Mun täytyy sitten tuurata, kun ei o paljon muita, ketä ne hommat siellä meillä tekee...

Wappu oli ja meni, näin perheellisenä tosi rauhallisesti, mitä nyt viime yönä lätkittiin texas holdemia kolmeen saakka.. Grillattiin ja Chillattiin ja juotiin kohtuudella, niin että tänä vuonna pääsin Ippen kanssa vapputorille, joka kyllä oli todellinen pettymys. Onkohan se AINA ollu noin huono???? Ei voi tietää, kun viime kerrasta on about 20 vuotta aikaa.

Käytiin eilen vähän treenaa sen maksikoiran kanssa. Ja menihän se. Nyt on sitte ilmoittaudut mansen kisoihin molempina päivinä kahteen lähtöön. Ja yöpyminen tapahtuu siinä rosendahl hotsussa, mihin mä kait sitten kanssa agirotuna majoittaudun. Nyt lähdetään koko perhe ja vahvistus Treelle, mutta agirotuun mä lähden meijän naisten kanssa kahden. On kuulemma liian haastaavaa tuolle meijän miesporukalle viettää koko viikonloppu samassa paikassa ja vielä koiratapahtumassa. He mieluummin veneilevät. Tjaah.

Ja miina otti tänään pupun kiinni!!! Mutta ei saanu kallistettua, näykki vaan turkkia. Ilmankos on väsynyt ja lihakset kankeena!