Heh, mä kun luulin jo kolunneeni nää meijän lähimaastot sentti-sentiltä niin, ettei täältä enää VOI löytyä mitään uutta polkua tai metsää, niin miten väärässä olinkaan! olin tänään aamulenkillä tyttöjen kanssa ja kun Miinalla kerran on juoksu ja "parhaat päivät" päällänsä, niin päätin tehdä juoksulenkin (tai tytöt juoksi ja mä päästelin mennä pyörällä) Tuosta ihan meijän "nurkalta" löytyi sitten parin kilsan maastolenkki. Siis sellainen ihan oikea pururata, vähän ehkä metsittynyt ja pyörällä oli hiukan vaikeaa mennä, mutta kiva lenkki. Luulisin, että voin ainakin Nelliä pitää siinä vapaana. Jos vaikka ite joskus intoutuisi juoksee ;) Meijän koirat juoksee tosi nätisti pyörän vieressä, hienoa ravia molemmat. Mulla ei oo mitään ihme koiranjuoksutustelinettä pyörässä, ihan flexissä ovat kiinni ja valjaissa, tosin toinen joutuu mennä pannalla, kun toiset valjaat hajos. Voi kuullostaa pahalta, mutta ei se kyllä näytä eikä taida tuntuakaan, ravaavat koko ajan, sen kovempaa en ajele ja annan ihan haistellakin välillä. Muutaman kerran viikossa ollaan tehty pitkähkö pyörälenkki. Itsellekin se on kivaa vaihtelua kun nuo maisemat on aikas lailla tutut. Enää ei kauheesti viitti autoilla metsän laitaan, kun bentsiini maksaa miljoonan (jos ette ole huomanneet) tai mullehan se maksaa lähes aina 30 egee kun en enemmällä ikinä tankkaa. :))

Niin, piti vielä mainita, että Nelli tosiaan treenas lauantaina Elinan kanssa ja ihan ookoosti se meni. Kontakteilla tai lähinnä A:lla pysähty jostain syystä vasta maahan, mutta ei siitä kyllä vitosta saa, jos lähtee hätäseen menee eteenpäin. No sen näkee sitten lauantaina, mutta mulla ei ainakaan oo mitään moitteen sijaa, ihan kivan näköistä oli tuon parivaljakon meno. Eilen olin Nellin kanssa meijän kentällä treenaa jaakotusta ja sitä parson treenien alkua, mikä meillä meni päin prsettä. Se alku oli taas joku mun korvien väli, sillä nyt siinä ei ollu mitään ongelmaa. Jaakotus sen sijaan lähtökohtaisesti vasemmalta puolelta on aika heikko, vaatii monta harjotusta vielä enneks mä teen sen kisoissa. Oikee puoli menee jo ei nyt voi sanoa slkärangasta, mutta jostain sieltä päin. Koitin myös Nellin sietokykyä sivuttaisirtoomisessa ja oikeessahan J on siinäkin. Saisin vaan rohkeemmin ohjata, piru vieköön.

Niin, ja Ippe oli eilen ekaa kertaa parturissa. Yllätti kyllä äidin täysin istumalla 20 min. paikoillaan sanomatta "sanaakaan" (siis Iirohan ei vielä puhu..) Nyt on niin ison pojan näköinen että! Käytiin Myllyssä ja parturin jälkeen pääsi siihen alas vähän peuhaamaan ja aika ujo tuo meijän jäbä ainakin aluksi on. Äitin kädestä piti kiinni ja varovasti katteli mopoja, mutta kun vauhtiin päästiin niin kiipes ite liukumäkeen ja kävi kauempanakin. Toisaalta lähti myös ihan kiltisti (vielä) mukaan, kun pyysin tulla laittaa kenkiä jalkaan. Ostettiin uus lippis ja viikonloppua silmällä pitäen vähän synttäritarvikkeita. Ja käytiin syömässä.  Kunhan saan napaattua ison pojan tukasta kuvan niin laitan sen tänne... oottakaas vaan mikä hurmuri!