Nonni, nyt ollaan sitten oltu pari päivää kotonakin jo taas.
Olipa kyllä kiva reissu, eikä ihan turhakaan, vaikka lauantai näytti melkoisen epätoivoiselta räpeltämiseltä.

Elikkäs sitä luvattua kisaraporttia seuraavassa:
La B-kisa (eli meijän eka startti) tulos HYL
Radalle oli rakennettu heti alkuun hieno puomiansa, johon melkeen tiesin Nellin lankeavan. No, siis tyhmää myöntää tuollainen, koska JOS tietää, niin se pitää eliminoida. Nelli päästeli oikeen kunnolla höyryjä, viikon treenaamattomuus näkyi valitettavasti keskittymiskyvyttömyytenä ja pelkkänä haukkumisena. Kontaktit meni ihan kelpoisesti, mutta tosiaan rata ei ehtinyt kunnolla edes alkaa, kun oli jo hylky tullut.

c-kisa hyppäri (meijän toka startti) tulos HYL
Hyppäri oli aika mukavan oloinen, muutama hankalampi kohta ja tietty vauhtia oli se sata ainakin. Kolmas rima tippui, kun hätäilin vähän ja sitten 9 hypyltä tuli vielä kielto, kun en malttanut näyttää sitä kunnolla. Ohjaukseen olen muuten kohtuu tyytyväinen, sillä pysyin suunnitelmassa, ja ajoitukset oli suht paikallaan, hylky tuli siitä, että unohdin yhden valssin ja Nelli tuli esteen ohi.  No, mutta ihan sujuvaa rataa se muuten oli, että ei jäänyt huono maku.

Sunnuntaina olikin sitten urakoitavana yhteensä neljä rataa, kaksi maksi 2-lk ja kaksi Nellin kanssa. Sagan kanssa aloitettiin oikeen kivasti, ekalta radalta vitonen, kun vähän ahdistin liikaa kepeillä, kun ei oikeen tiedä, miten koira pujottelee. Tokan radan ja nellin ekan radan tutustumiset meinas olla päällekäin, mutta sain sovittua (kiitos elinan) rataantutustumiset niin, että pitivät tauon ja mini3 odottivat mua. Sagan kanssa sitten toinen vitosrata, nyt kielto putkelta, kun en oikeestaan tajunnut, että putken suu ei ollut ihan koiran näkösällä. Saga oli vähän innoton jo, mutta aliaikaa silti. Ei me kyllä puhtaillakaan oltais oltu kolmen parhaan joukossa, että se kolmosluokka saa odottaa...

D-kisa (su eka kisa nellin kanssa ) tulos 0 ja sij. 2 :)
Rataantutustumiset oli siis melkeen päällekäin ja piti pitää kahta rataa mielessä, huh, ei ollut ihan helppoa! Pääsin Nellin kanssa viimeisenä radalle ja jouduinn parissa kohtaa improvisoimaan, mutta eivät ne improt olleet ainakaan huonompia vaihtoehtoja. Rata oli kaikin puolin sujuva ja kontaktit ok, ei pysäytyksillä, mutta kuitenkin. Kepit oli ihan täydelliset ja yhden jaakotuksenkin heitin kehiin... 0,3 s. jäi siitä AVA kellon käynnistykestä.

E-kisa tulos 10vp sij. n.15
Aika olis riittänyt palkinnoille, mutta oma jalka oli sen verran turtana, etten ottanut kontakteja tiukasti, vaan päästin Nellin hyppäämään sekä puomilta, että A:n alakstulolta, kun keskityin vaan siihen, että pääsen ite maaliin. jälkeenpäin tietty harmittaa kontaktivirheet kun se tuplanolla olis ollu niin lähellä. Muuten ihan menevää rataa, eikä mitään ongelmaa pitää koiraa hallussa.

Hotelli oli loistava, hyvä palvelu ja tosiaan ne maastot siinä vieressä oikeen koiranomistajan unelmat. Sinne uudestaan!
ATT:n kisoissa Elina menee kolme rataa Nellin kanssa, kun mun työt haittaa harrastamista ja sitten on vielä PRT:n agileiri ja ne Ippen synttärit. Katotaan kuin heijän käy. Ja tänään treenataan taas! Kuvia ja videoita olis, laitetaan kun jaksetaan...!

Ai niin Mari, mä en osaa sitä juttuu tänne laittaa *noloa* jos joku neuvoo, niin laitan etiäpäin