Todellakin, maanantaina jäi tosin treenit väliin, kun mielestäni olin viikonlopusta niin puhki, ettei siitä olis varmaan-kaan tullut mitään. Tiistaina oli sitten TURPA:n agirotutreenit by mr. J ja käteen meni meidän kohdalta. Me tahkottiin ekaa kolmea estettä llähes koko treeniaika ja alkoi jo tulla tosi turhautuminenkin, Jaakkokin jossain vaiheessa totes, että "kun sä osaat ja koira osaa, niin mikä helvetti on kun ei mene". No kun ei mene niin ei mene, niin se vaan meikäläisellä on. valitettavasti. Keskiviikkona oli sitten seuran kesäkauden avajaiset ja siinä hyisen kylmässä ilmassa tehtiin ihan kelpo rataa, tosi hylky tuli, kun Nelli lukitsi KEPIT!! siis mieletöntä, mun koira osaa lukea kepitkin jo. Nellihän on niin upee ja nopee ja hyvä, että kun mun pääkoppa on kuosissa, niin siinä se sitten on. Ajoittain meidän hyvää menoa jo näkyy, mutta paljon täytyy vielä tehdä hommia, että se näyttäis aina siltä hyvältä menolta.
Siis keskiviikon saldo, hieno, nopea koira ja ok ohjausta...
Torstai olikin lepopäivä, tehtiin vaan hyvä lenkki ja annoin Miinankin irrotella, vaikka sillä onkin juoksu. Ja jos joku uroksen omistaja nyt repii hiuksiaan vastuuttoman omistajan takia, niin tuossa "meidän" pellolle ei juurikaan muita koiria näy, jotta siellä saa mielestäni painaa toosa suorana vaikka missä vaiheessa juoksua!
Tänään oli mr. J normitreenit ja täytyy sanoa, että erityisesti Marjan ja Hugon menoa oli hieno katella. Hugosta löytyi sellaista ruutia, mitä mä en oo aikasemmin nähnytkään ja Marja jaksoi tsempata radan loppuun asti, jotta HYVÄ TE!!
Meillä meni myös mukavasti ja Jaakko kysyikin, että mitä meille on tapahtunut tiistain jälkeen kun kulkee ihan mielettömän hyvin. sanoin vaan, että on päiviä ja PÄIVIÄ, johon J kyllä huoahti, mutta vähän ehkä nauroikin. Tehtiin rata loppuun asti, eka kepeille vienti oli se mitä vähän tahkottiin, mun ajotus kun oli myöhässä. Pitää oppii kertoo Nellille ennen estettä, mihin seuraavaksi mennään. Sain sen pari kertaa kohilleen ja koira tuli parhaassa mahdollisessa kulmassa kepeille ja siitä hieno loppurata, tosin toiseksi viimeinen putki väärinpäin :0
Huomenna vien koiran Elinalle, mennään illalla treenaa. Katotaan miten Nelli tottelee, vaikka hyvin se on menny lainaohjaajien kanssa. Sunnuntaina levätään koko porukka!
Ja jos kuullostaa, että Miina on jäänyt jotenkin huomiotta, niin ei, ei ole. Mä olen treenannu omalla pihalla sen kanssa leikkimistä kiertoja edestä ja takaa ja tokoa jossa se on superhyvä. Agility Miinan osalta taitaa jäädä mölliasteelle, mulla kun ei riitä hermo siihen, että koira ei innostu toistoista. Tokossa se on varmaan jo pian valioluokkaa, niin hyvä kontakti meillä on ja kaikki tehdään häntä heiluen! Se tuntuu itsestä tosi kivalta, kun näkee, että koira tykkää.