Ensi yönä sitten lähdetään matkaan. Vielä on tavarat pakkaamatta, mutta eiköhän ne saada ennen huomista pakattua :) Kyllä on kivaa lähteä, melkein toivon, että ensi viikolla täällä Suomessa on pakkasta ja sataa lunta ja, ja, ja.. Toni vaan on vähän kipee, toivottavasti se nyt ei ainakaan pahene! Iirollakin on edelleen nuha, jotta lentomatka voi olla jokseenkin mielenkiintoinen... Käsimatkatavarat on ehkä vaikein pakattava, kun en oikeesti tiedä, miten paljon sitä viihdytystä tarvitaan, ja mitä kaikkea evästä pitää varata 8)

Koirauutisia sen verran, että Nelli avaa kisakauden huomenna Maijan kanssa ATT:n kisoissa, tsemppiä teille!

Miinan kanssa oltiin keskiviikkona treeneissä ja nyt täytyy sanoa, että Miina on jopa hieman kehittynyt agiliidossa. Siis aivan aloittelijoita tässä ollaan, mutta viiden esteen rata putki, hypy-hyppy, putki, puomi meni virheettömästi ;) Ehkä parin vuoden päästä voidaan jo kisatakin. Oikeesti Miina on nopee ja tarkka + sen hyppylinja on jo suoraan oikee (hakee pienimmän mahdollisimman kulman, eli on riman päällä oikeessa kohtaa) joten tästä se lähtee. Ja ne kontaktit:  vauhdikkaasti puomi, ja pysähdys A-esteen kanssa on tekemistä, sieltä ylhäältä kun näkee kauas ja keinua pelkää äänen takia. Nyt tulee taas tauko (viikko) mutta näyttää tekevän Miinalle hyvää, saa rauhassa miettiä uusia asioita. Miina menee ystäväni luo kahden rhodekoiran seuraksi ja to-la pääkaupunkiseudulle.

Mutta tämä lähtee varastoon hakemaan matkalaukkuja ja pakkaamaan, joten adios amigos, vamos a la playa jne, wuhjahau vaikenee, mutta vain viikoksi!