Siinä ne päällimmäiset.

Aloitetaan rikotusta lupauksesta - tammikuu EI ole enää tipaton :) huono minä. Onneks selitys on mitä parhain *right* eli 3.1. oltiin naantalin kylpylässä sellaisessa kiitostapahtumassa, oli hierontaa ja hemmottelua ja ruokaa ja tottakai juomaa. Menin kyllä autolla (ja tulinkin) koska olin PÄÄTTÄNYT olla juomatta mitään. Niin heikko selkäranka mulla kuitenkin on, että kun alkuun oli tilattu kuohuviini, niin olihan se nyt pakko ottaa. Se siitä sitten. Ruuan kanssa kiskaisin olusen, kun kerran lupaus oli ja meni. Mutta uskon, että se sangria silti maistuu lomalla! :)))

TÄNÄÄN oli SE työhaastattelu. Paikasta kuuluu vasta helmikuun loppuun mennessä, kerrottakoon, että paikka on tämänhetkisen työnantajani astetta tai kahta parempi paikka. Lafka ei siis vaihtuisi, työtehtävät vain.

HAISTATTELUA kuultiin töissä, kun yks turun pummi oli saanu sossurahat ja oli meillä asiakkaana. Kaikki oli päin h***ttiä ja v**ttua tuli ihan kiitettävästi myös. Paikalla sattui olemaan muutama venäläinen ja ranskalainen (?) jotka kyllä ihmettelivät ukkelin käytöstä vaikkeivät kielestä ymmärtäneetkään mitään. (ehkä toi v-sana on tuttu..mene ja tiedä)

Nellillä alkoi viime keskiviikkona juoksu, onneksi. Treenitauko tulee, mutta hoitopaikkaa ajatellen hyvä, että juoksu on nyt niin ei Retu hullaannu, vaikka leikattu onkin. Nellin kanssa käytiin maanantaina lekurilla, kun ne korvat vaivaa edelleen. No epäili sitä hiivaa, josta olinkin kuullut ja lääkkeeksi määräsi yllätys yllätys.. canofiteA. Se on auttanut.  Vastaisuuden varalle, JOS jollain on ell kontaktia, niin antakee nimi minulle kiitos, olis toi 80€ säästetty. Tipat maksoi 9,50..

Suuri koirauutinen muuten on se, että meijän likat otti uutena vuotena supikoiran kiinni yhdessä wörkki rockyn kanssa. Hienosti toimivat laumana ja ahdistivat elukan sellaseen paikkaan, että metsästäjän olis ollu helppo niitata se. aika kauhee otus toi supi on. Ja mitä ääntä se pitää. Ell määräsi molemmille vielä strongholdit kapin varalta.

Näinees tänne.