Näinkin siis voi käydä! Nyt kun olen suurimmat höyryt päästänyt ulos (kiitos Jennin) niin kerrottakoon tässäkin foorumissa, että meijän Pimpu koki suurta vääryyttä sunnuntaina! VAIKKA turkki olikin huono, niin tuomari antoi Miinalle erin, mutta kehäsihteeri palkitsi meidät EH:llä. No, kennelliittoon menee oikee tulos, mutta jäi nyt vähän jossiteltavaa taas. Palautetta annetaan järjestelytoimikunnalle!

Miinan pentuasiaa: KYLLÄ, Miinasta tulee toisen kerran äippä. Ajankohtaa eikä urosta ole vielä valittu, todennäköisesti tänä vuonna tuo tapahtuma on. Eli kiinnostuneet, olkaahan korvat höröllä :)
Miinan poikaa, sitä Tinttiä, on kysytty paljon jalostukseen, mutta eipä sitä vielä olla annettu. On kyllä komia poika. (eikä yhtään äitinsä näköinen!)

Maanantaina treenattiin Nellin kanssa pitkästä aikaa. Kävi kyllä liian kuumana. ei kuunnellut yhtään, vaan teki itse ratkaisuja radalla. Että oli ärsyttävää. Positiivinen asia oli, että kontaktit toimi edelleen tauosta huolimatta. Maaliskuussa aloitetaan taas Jaakolla. Kivaa. Maija menee Nellin kanssa kisoihin 9 pvä. Toivotetaan onnea sinne. Kunhan vaan muistaa olla tiukkana lähdössä, eikä anna räksyttää, eikä varastaa. Samoin kontakteilla vaatii. Kyllä se sitten hyvin menee. Tiedoksi Maija :)