Että onkohan joku kaamosmasennus iskenyt meikäläiseen, kun opinnot ei oikeen etene. Tai, syynä on (ainakin yhtenä) se, että lukasin väärän materiaalin, enkä saanut esseetä ajoissa palautettua. No se nyt kostautuu niin, että jumitan jo seuraavan opintokokonaisuudenkin kanssa. Kele sentään. Tein itselleni lupauksen, että tämän vuoden puolella on tuo puuttuva esseekin palautettava!! Muutama viikko aikaa lukee matsku ja kirjottaa 7-9 sivua juttua. Piece of cake, eikö niin?!? No Hjuuh, tällasta tää työn, opiskelun ja kotielämän (ja vielä peijaisten harrastustenkin) yhteensovittaminen on. Ja mistä tingitään? O-P-I-S-K-E-L-U-S-T-A. Of course. EI kyllä pitäis, keväällä olis hyvä olla appro suoritettu, niin tietäis taas jatkosta enemmän...

On muuten ihme, ettei oo pahemmin mikään joulustressi iskeny. Tai kortit on kirjottamatta ja muutama lahja hankkimatta, mutta muuten.. Vaikuttaakohan tää kaamee ilma niin, ettei oikeen tunnu että joulu olis JO kahden viikon päästä.?? Mene ja tiedä.

Ei kai, kait se on pakko mennä lukemaan vartiksi tota kasvatuspsykologiaa (!!!) ennenkuin nuori herra herää uniltaan (arvion mukaan nukkuu vielä vartin)

Nellin kanssa pitkstä aikaa tänään ATT:n omiin treeneihin, mukavata!