Ja taas ei tarvii hetkeen miettiä lähtevänsä.... Ei niin, että olis tullu mitään seuraamuksia (krapulaa tms) mutta OIKEESTI. Oli ihan jees, mutta ne ihmiset meidän ympärillä oli jostain syvältä metsistä karanneita puoliapinoita!!!!

TAI voihan olla, että oltiin ihan väärässä paikassa (mikä luultavimmin pitää paikkaa), mutta molemmille kyllä tuli sellanen fiilis, että kattellaan. Ja joskus maailmassa sitä on käyny useamman kerran viikossa katsastaa baarit, ja että ne varmaan ei oo muuttunu.

Miinan kanssa oltiin ekalla agikurssipäivällä. Havaittavissa oli sitä samaa vanhaa hullupimpua, todellakin. Heti ku pääsi suorittaa esteitä, niin koiran korvien välissä kilahti ja kovaa. Taitaa olla liian kivaa tuo agiliito. Sen verran on parissa vuodessa kasvanu (?), että tuli sentään hullukierroksiltaan takaisin, tosin haisteli maata, mistä mä en henk.koht. tykkää ja yritänkin kitkeä sitä pois. Keskiviikkona jatkuu riennot.
Pääasiassa harjoiteltiin lähtötilannetta ja putkea sekä kokeiltiin hyppyä. Pimpulle liikaa...

Maanantaina olin Nellin kanssa epiksissä. Rata oli kohtuuvaikee, eikä mini avoimissa taidettu tehdä yhtään nollaa. Me hyllytettiin radan puolessa välissä, kuulemma selkeä oohjausvirhe (eipä tullut yllätyksenä) muuten olen tyytyväinen rataan. Illalla käytiin vielä treenaa häiriökontakteja ja sitten satuttiin J kanssa siihen ja ja t o p s e c r e t :))))

Siinäpä nuo. Ai niin, Ippen kanssa käytiin siellä hoitajalla. Ihan ookoolta vaikutti, ei ny mikään aivan superhyperextraluksus, mutta kuitenkin. Luottavaisin mielin