Aloitetaan nyt ihan siitä, että ko. rakki laitto karaten eilen, VAIKKA meijän piha pitäis olla idioottivarmasti aidattu :0.. NO en lähtenyt hakemaan, siinä raivossa jopa toivoin rakin jääneen auton alle (oikeesti olis ollu tosi kauheeta, mutta) Jostain Miina sitten tuli kun oli mielestään ollut tarpeeksi kauan mieron tiellä. JA linkutti kolmella jalalla!! Oikee takajalka oli nostettuna kiinni runkoon, eikä laskenut sitä alas ollenkaan. Minä sitten aloin eläinlääkärinä tutkia ja samantien tajusin, että kyseessä on sama jalka kuin pentuaikana vammautui. Heti kävi mielessä, että se on loukannu polvensa pahemman kerran, kuunnellut jossain,että ollaan menossa ATT:n pääsykokeisiin ja päättänyt ettei halua harrastaa agilitya. ;)
Miina ei aristanut jalkaa ollenkaan, ei ollenkaan, enkä löytänyt siitä muutenkaan mitään merkillepantavaa. Annoin varmuudeksi yhden kyytabletin, kun ajattelin,että jos joku kohmeinen ampiainen tai mehiläinen on vaikka pistänyt. Päätin, että päätän pääsykokeeseen menosta 18.15 (alkoi 19.00) kolmijalkaisen koiran kanssa en sinne mene, mutta jos Miina suostuu remmissä kävelee, niin sitten mennään.

Kuudelta vielä raukka nilkutti, mutta vartin yli kuus otin koiran ulos remmiin, ja sehän käveli kuin mitään ei ikinä olis tapahtunutkaan. Outoa. No me sitten mentiin pääsykokeisiin. Paikalla oli aika vahva terrieriedustus staffeista vehniksiin cairn monta russelia ja Miina. Kokeessa oli kolma osiota. Hallinta, kontakti (ohjaajan ja koiran välinen) ja putki. Meillä meni Miinan kanssa jokainen osio loistavasti, ainoo vaan että Miina alkoi väsymään n.tunnin jälkeen, eikä aina oikein kuunnellut. Seuras tosi hienosti vapaana, jopa juoksi rinnalla ja suoritti hyppyesteet hienosti. Eiköhän me saatu alkeispaikka!! Yleisestiottaen kaikki koirat oli hyvin hallussa, kukaan ei rähjännyt eikä tullu mitään uhkaavia tilanteita. Muutama koira hiukan karkas, mutta nuorille koirille se on tyypillistä (uudessa paikassa kaikki muu kiinnostaa paitsi ohjaaja) Viikonloppuna sitten tietää, miten onnistuttiin.
Ja viikonloppuna meillä on Miinan kanssa koiratanssikurssi ala Sini Eriksson (Sonic ohjaaja) saas nähdä, naurattaa jo valmiiksi :)

Nii ja tämä lähtee lauantaina radalle!!