Mä aloitan taas kerran kirjoittaa, josko nyt ei rivit häviäisi taivaan tuuliin...!!

Eli aikaa on mennyt, mutta palaan vielä viimeisimpien koirasaavutusten pariin.

MIINA siis terri-erissä EH. Se oli kyllä etukäteen tiedossa, että englantilaiset tuomarit eivät ole musta-valkoisten parsoneiden faneja, mutta olis nyt keksinyt EH:lle vähän paremman selityksen, kuin "purenta voisi olla vahvempi!" Muuten arvostelu oli tosi hyvä, ja ennakkoon pelkäsin, että sakottaa turkista, kun antoi H jos turkki oli huono.. Miinalla oli turkki pitkä, mutta sen turkki on myös paksu ja kaksikerroksinen, niin arvostelussakin sitten luki, että erinomainen karkea karva!
Miinan kasvattajalla, Taijalla oli oikein menestyksekäs päivä: Alli oli VSP, Bessie Nuo1 ja PN2 + sert, lisäksi ainakin ROP-kasvis ja KP.
Ippe oli mun mukana, ja käyttäytyi tosi mallikkaasti, nukkui pitkät päikkärit, eikä yhtään marissut vaikkei lämmintä ruokaa saanutkaan (mitä nyt makkarasta vähän..)
Seuraavan kerran taidetaan mennä kehään vasta Top Dog showssa Turussa (tai voittajassa Helsingissä joulukuussa)

**********************             **************************        *****************

Sunnutaina kisattiin Nellin kanssa TSAU:n kisoissa kaksi agistarttia. Tulokset julkistinkin jo... Eka rata oli aika haastava ja mä mokailin helpoissa kohdissa, kun OLETIN. En tajuu, miksei se Janitan oppi mee perille "ohjaa, älä oleta" . Yks kielto tuli sellasesta, kun ajattelin, että tottakai Nelli hyppää putkesta tultaessa sen kuonon edessä olevan hypyn ja mä voin vähän vaan ennakoida seuraavaa estettä. no ei hypännyt! Kepeiltä vitonen ja yks rima vielä kaupan päälle.

Päivän toinen rata olis pitäny olla 0-rata. Savioja oli tehnyt sellasen radan, että se ei juurikaan vaihtunut 1-luokasta eikä vaihtunut oikeastaan 3-luokille se meidän rata. Mutta taas mä OLETIN. kaks älytöntä kieltoa kun Nelli tuli kahden eri hypyn ohi. Silti mini2 luokan nopein rata, että varaa olis ollu vaikka jarrutellakin siihen  nollaan. :( Mutta muuten sujuva rata ja mikä positiivista Nelli ei lähtenyt tekemään omiaan kun tuli virhe, vaan kuunteli mua ja tehtiin kuitenkin tulokset! Periaatteessa jäi ihan hyvä maku suuhun. Kontaktit onnistu, ainoo että toka kisassa Nelli melkein varasti mrrr.....