Eilen alkoi sitten treenit uuden ryhmän kanssa. Täytyy sanoa, että meille ryhmän vaihto oli tosi bueno juttu. Edellisessäkään ei ollut mitään vikaa, MUTTA nyt tuntuu, että saatiin koutsi, jolla on meille taas jotain annettavaa. Koko treeni tuntui tosi hyvältä ja Tuija osaa hienosti tsempata ja antaa palautetta, kiitos!! :)

Päällimäinen anti oli, että radalla EI ole kiire. Pitää vaan osata jakaa vauhti, ettei tuu sellasta on-off juoksua, mikä on mun suuren suuri heikkous. Tuijan radanpätkät oli suht vaativia (pimeitä putkia ja keppikulmat) muttei liian kinkkisiä - siis meille juuri passeleita. Tosin sain sen vaikutelman, että yleensä treenataan paljon vaikeempia juttuja... Nelliä piti nopeena koirana, jota ei oo maailman helpoin ohjata. Eilen tosiaan tuntui niin hyvältä, että aloin jo katella tonne kuun loppuun, josko vielä ilmoittautuis johki kisoihin. Vähän kaukana vaan ovat... no katotaan..

                                   *************                ****************'

Huomenna sitten ekaa kertaa sinne perhekotiin oikeen oikeesti töihin. Jännittää kyllä. Kuus tuntia pitäis pärjätä lasten kanssa ilmeisesti ittekseni. Iltatoimet ja kaikki. Onneks on luvannu kivaa ilmaa niin voi vaikka olla ulkona päivän.
Tonilla on kans viimeinen lomaviikko menossa. Äkkiä tää on mennyt. Pian on terassi laatoitettu, että jotain on tehty taas ton pihan eteen. Mä en vaan saa aikaiseksi hommata niitä maaleja. Jotenkin en kehtaa kysyy isältä niitä, vaikka kait ne ilmaiseks sieltä saiskin. Tai ehkä meen soittaa sille kun tästä koneen vierestä nousen :)
Mulla itellä on joku selkäkatarri varmaan. Taas eilisten treenien jälkeen selkä meni ihan jumiin, ja se kyllä vaikuttaa mun yleiseen fiilikseen älyttömän paljon. Koko ajan tuntuu vähän, eikä se oo niin kiva tunne. Sitte menee hermot enkä jaksa Ippeäkään pitää sylissä :( No kai tää tästä, lähden ulos, kun siellä paistaa aurinko. Palaillaan.