Mitä enemmän ratoja miettii eiliseltä, sen enemmän suututtaa. Kerrottakoon nyt heti, että tulokset radoilta -meille tyypilliset - hyl ja 5vp.
Ja sitten niihin koottuihin selityksiin :)

Rata 1:
Alku meni suunnitellusti, mutta sitten keinulta oli hyppy, jonka jälkeen ansaputki suorassa linjassa hypystä. No sinne ei tietenkään pitänyt mennä vaan piti tehä 180 asteen käännös ja kierrättää koira toiselle hypylle, josta rata jatkui A-esteelle. Noo, en keksinyt rataantutustumisessa mitään pomminvarmaa konstia Nellille, ettei se mene mainitsemaani ansaputkeen... Ja sinnehän se sitten meni, tietenkin. Oli varmaan jo keinulta lukinnut putken, että eipä siinä huutelut auttanut. Päätin kuitenkin tsempata radan loppuun ja se olikin sitten muuten ihan virheetön - ja nopea :)

Rata 2:
Yleensä toinen rata on mennyt ihan metsään varmaan mun huonojen kisahermojen takia... No eilen päätin myös sen, että en anna Nellille yhtään "löysää" vaan otan kontaktit pysäytyksin ja kepeille annan paljon tilaa. Toinen rata tuntui helpommalta, joskin nopeammalta ja rataantutustumisessa löysin aika nopeesti ohjauslinjat. Alku oli ehkä radan vaativin osa: hyppy 90 hyppy suora hyppy putki "väärä pää" ja kepit, jotka alkoi puomin kanssa samasta kohdasta. Näin eka kerran omin silmin, että Nelli haki kepit ja sen kuuluisan ykkösvälin. Radan keskiosa meni sujusvasti ja Nelli pysähtyi hienosti puomin alastulolle. A-esteeltä se meinaa edelleen karata ja siinä mulla tulikin kiire, mutta sain hyppäämään A:n jälkeiset esteet oikein. Loppusuoran häämöttäessä oli vielä keinu, jolla mä ite en malttanut odottaa, vaan päästin hyppäämään ennenkuin keinu oli maassa. Siitä siis 5. V***U että harmittaa.
Huomenna pitäis mennä treenaa ja loppuviikosta myös . Lauantaina kisataan Tampereella ja Miina menee sinne elonäyttelyyn lainahandlerin kanssa.

Jeeps, nyt laitetaan vielä IKEA-kamat paikalleen, lähdettiin ostaa nojatuoleja, mutta tuli kaikkea muuta paitsi niitä :)))