Kyllähän tämä mielessä on ollut useampaan otteeseen, mutta kun piti välillä käydä töissä jne. niin ei sitten ole saanut aikaiseksi kirjoittaa riviäkään.

Tässä välissä Iiro, kotoisammin Ippe, on täyttänyt vuoden, oppinut kävelemään ym. ym.

Koirarintamalla sen sijaan ei mitään uutta. Nellin kanssa kisataan EDELLEEN kakkosessa. Tosin meillä oli pitkähkö treeni-/kisatauko edellisen kirjoituksen jälkeen. Ollaan hiottu kontakteja oikein urakalla. Juhannksena kisattiin, mutta sieltä ei 5 parempaa tullut. Nyt olis tarkoitus lähteä kisaamaan Nummelaan viikon päästä ja parin viikon päästä Tampereelle3-4 kisaa lisää.

Miinan kanssa ollaan käyty muutaman kerran kehässä, Raumalta pn3 ja va-sert ja en nyt muista paikkaa, EH ja pn3, joten ei sieltäkään mitään uutta. Viikonloppuna sitten erkkari, mutta ilman odotuksia. :) Ja siitä viikon päästä Turun elonäyttely, jossa lainahandlaaja. Ja sitten vielä elokuun lopussa terrieri.

Miinan jalostussuunnitelmia on tehty ensi keväälle. Tosin se on vasta suunnitelman poikanen, koska olen niin kranttu sulhon suhteen. Milloin on huono suku, ei hampaita, ei luustoa... ei väriä... No kattoo nyt. Miinan kasvattajan kanssa ollaan mietitty pennuttamista, kun se jätti kivat pennut ja oli hyvä äitikoira (uskomatonta mutta totta)

Meikkis lomailee nyt ainakin lokakuun alkuun. Silloin pitäis mennä takaisin töihin, jos meen. Saa kattoo ny. Äitin mielestä mulla on joku kolmenkympin kriisi, kun pitää miettiä alanvaihtoja, opiskeluja ja kaikkea sellaista. Mut kai sitä ihmisen pitäis olla motivoitunut tekee työtä muunkin takia kuin pakon??

Jeeps, lisää viikonlopun jälkeen, kun palataan kotiin.
Niin, sain Tonin ylipuhuttua ja me mennään huomenna kattoo agimm-karsintoja purinalle, JEE siitäkin lisää... viikonloppuja vaan