Sain kuin sainkin tahtoni läpi ja lähdettiin lauantaiaamulla kohti Vantaata ja agilityn mm-karsintoja koko hela perhe. Täytyy sanoa, että kyllä ne huiput on tooooooooosi hyviä, koirat kuin ohjaajat. Ja mitkä kisahermot. Noora oli hyvä esimerkki. Ekalta radalta oli alla hyl ja tokalta oli pakko saada tulos, että pääsee jatkaa karsintoja sunnuntaina, niin nainen latasi sata lasissa toka radan voittoon. Meni kyllä kylmät väreet sitä menoa katellessa. On itsellä aika pitkä matka siihen tasoon. :) maxeissa Janita ja Jaakko oli oikeestaan ne, joita seurasin. No Janitan toinen rata ei mennyt hyvin, mutta Jaakko ja Zen tekivät hienon radan. Molemmat valittiin edustusjoukkueeseen sunnuntain päätteeksi.

Eilen oli meijän rodun erikoisnäyttely Hyvinkäällä. Nelli oli mukana vaan turistina, mutta Miinan kanssa pyörähdettiin kehässä. Ihan kiva arvostelu saatiin ja nyt alkaa tuntua, että Miina oikeesti tietää, missä ollaan ja esiintyykin hienosti. Pöydällä tuli joku pikku jännityskohtaus, mutta ei haitannut arvostelua, ja pöydän jälkeen liikkui vielä tosi hyvin. Yks, joka arvostelussa ihmetytti, oli että Miina on liian paksu!!! siis se on pelkkää luuta ja nahkaa, mutta tuomarin linjaa miettien kyllä isohko, joten ehkä se sitten näytti paksulta :0 eikä ollut spannattavissa... vaikka kyllä helposti on, mutta tuomari ei OSANNUT spannata oikein. No EH saatiin, niinkuin varmaan 10 muutakin avoimen luokan narttua. Päivän ilnoaihe oli Miinan pennun Tintin hieno menestys jun-uroksissa. Se voitti luokkansa, sai sertin ja valittiin vielä jun-ropiksi. Itse asiassa jännitin sen edesottamuksia enemmän kuin omaani, tai en mä meijän kehää kyllä jännittänyt.

Tänään oltiin aamulla Nellin kanssa treenaamassa. On se vaan hyvä koira. Ja minä hidas. Jotain on kuitenkin tehty oikein, kun avokulmakepit menee vauhdilla ja kontaktit alkaa sujuu. Huomenna olis tarkotus mennä treenaa, sunnuntaina on meinaa pitkästä aikaa kisat Nummelassa. kaks agirataa ja tuomarina Leena Rantamäki-? jonka rata oli ainakin juhannuksena meille tosi sopiva. Siitä lisää jos on jotain kerrottavaa ensi viikolla...