Koiramaisissa merkeissä, etten sanoisi.
Lauantaina melkei koko päivä agilitaamassa. Tulokset kyllä yllättäviä, meille jopa harvinaisen hyviä! Hyppyradalta siisti nolla (vaikka mentiin ihan veitsen terällä) sijoitus 2. ja ensimmäinen nousunolla plakkariin. Agilityradalta harmittava rv5 ja sijoitus 4. vaikka mä olin puolessa välissä valmis heittää hanskat naulaan kun piti alkaa improvisoimaan... maalintullessa harmitti, että olis pitäny vaan yrittää loppuun asti. No ens viikonloppuna skabat tampereella, siellä sitten pari nollaa lisää ;)

Sunnuntaina "vaan" 600km Ähtäriin ja takaisin Miinan kanssa. Eri ja PN4, mutta ei vieläkään sitä sertiä. Tai vieläkään ja vieläkään, alle kymmenen näyttelyä on yhteensä Miinan kanssa takana. Seura oli kyllä reissussa loistavaa.

Tänään en ehtinyt Nellin kanssa treenaa, kun noi muut harrastukset vie aikaa. Miten olenkaan saanut itseni tungettuu niin moneen paikkaan, ja vielä haalimaan jotain ihme vastuutehtäviä ??? Kaiken tämän lisäksi ollaan Iiron kanssa taas kaksistaan koko viikko. Eli sirkus on täällä taas! :)